Dobrý den,
Pokud sháníte naprosto spolehlivé benzínové rodinné auto do 130.000,- Kč tak jedině Mondeo. Jestli by Jste měl zájem chystám se prodat to svoje, které má následující specifikaci: Ford Mondeo Turnier 2.0 107kW/145hp r.v. 2001, najeto naprosto poctivých 138.000km původem z Německa (komplet vyplněná serviska + mám origo velký TP z Německa - Heidelberg). Výbava: Xenony, automat, origo park. čidla, origo tažné zařízení (nikdy nepoužité), digi klima, vyhřívaná sedadla, vyhř. zrcátka, vyhř. ostřikovače, vyhř. čelní sklo, digi klima, tempomat, ovl. origo rádia na volantu, 4x el. okna, 8x airbag, atd. Je líp vybavené než stejná auta prodávanáv ČR - lepší tapec, odhlučnění, atd. - doložím. Auto je v naprosto super stavu, nebylo nikdy nikde bouráno, ba ani škrábnuto
a má všechny díly naprosto původní a originální - vůbec nic nebylo měněno. Jelikož to je moje vlastní a soukr. auto, tak s ním jezdím jen mimo zimu a to ještě jen pokud možno neprší (např. vzadu origo původní stěrač). Je to v podstatě muzeální kousek, ale potřebuju do práce jezdit denně a je mi jej líto, takže ho raděj prodám do dobrých rukou. Pokud budete chtít bližžší info, všechno sdělím na mailu tecto@volny.cz. + samozřejmě pošlu fotky.
Mondeo každopádně jednoznačně doporučuju, jelikož žádné srovnatelné auto v této kategorii není a už vůbec nemá takové jízdní vlastnosti. Nikdy jsem s ním neměl ani sebemenší problém.
Bez ohledu na moji nabídku toto auto naprosto doporučuju a pokud se budete chtít nezávazně o autě pobavit nebo třeba i jen svézt, tak není nic jednoduššího než se doluvit. Jsem z Brna.