anonym napísal:
Osobne bych doporucil spise Passat, primarne proto, ze je to kvalitnejsi auto. Je lepsi mit nejlepsi vuz stredni tridy nez nejhorsi auto ve vyssi stredni. BMW ma lepsi jizdni vlastnosti, silnejsi a sestivalcovy motor, na druhou stranu nekvalitni osizeny vrzajici interier, extremni servisni naklady a celkove nizkou zivotnost. Kdyz uz kupovat auto ve vyssi stredni, tak je lepsi koupit A6, ale tam uz ta castka bude vyssi.
BMW byla kdysi fantasticka auta, ale nynejsi taktika prodavat lacine udelana ...
Nesmysl. Mám 330ci a VW Sharan 1.9pd. VW a BMW nejde v žádném případě srovnávat. Servisu se vůbec nebojte. Jezdit s VW do autorizovaného servisu je nesmysl. 1000/hod a strašný, strašný služby. Už mě tam nikdy neuvidí. Takže když srovnáte "SLUŠNÝ" neautorizovaný servis obou značek a druhovýrobu náhr. dílů, tak rozdíl není tak hrozný. BMW bude po záruce, tak bych do autorizovanýho serv. nejel už vůbec. Rozdíl bude v pojistce, to si musíte spočítat.
Když seženete hezký kousek od BMW jděte do toho. VW Sharan je můj POSLEDNÍ VW v životě. Já snad neznám člověka, který je s VW spokojený (nové kousky, r.v. 2005 a mladší).
To je snad lepší škodovka nebo třeba toyota... lol