Davy napísal:
Mě si teda nenasral, pár tvých příspěvků jsem si přečetl a už vím co od tebe můžu čekat (můžem si tykat?). Prostě nemáš rád německý auta. Jen nedokážu pochopit proč ti porád nedochází že každýmu si líbí něco jiného a auta si kupujeme z různých důvodů. Někdo potřebuje malé auto, někdo velké a jestli diesel nebo benzin. Pro někoho je to kus plechu a pro někoho (třeba jako pro mě) je to láska na celý život. Mě se prostě japonský auta nelibí (mimo mazdy 6, a avensisu) ale nemám zapotřebý všude rozt...
OK, OK,, Tak ako tu niekto ospevuje nemecke auta, talianske, či francuzke tak ja ospevujem a vychvaľujem japonske. To beriem, a myslím ,že robím to ,čo väčšina z Vás a keď čítaš moje príspevky, ktorých je hodne tak vieš, že narozdiel od niektorých viem svoje tvrdenia argumentami obhájiť.
A ešte k tvojej a bratovej Octávii (aj ocko, dedo, bratranec, ujo, stýc ju má však?). Ano, možno to je pravda o čom však pochybujem (z rozprávania svojich známych, ktorý tieto zázraky majú si myslím že neuraz sa "trepeš" ) Napr. u Škodovky ale aj iných áut je spoľahlivosť skôr výnimkou ale u japoncov pravidlo. Možno ste mali šťastie a kúpili ste tie výnimky. Nasral si sa ešte viac? Kľudne sa pripojte ďalší, bude dobra debata! Škodovkári a fandovia Nemcov DO TOHO, PODME NA TO!
)))