0
späť

diskuze k tématu: Volkswagen Golf IV 1.8T a zkušenosti po čtyřech letech

kategórie zaradenia témy: německá vozidla
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 25.12.2010 02:22, RE: Tuning
Tomi napísal:
ta kapota je tragická. Nechapu proč někdo ma pocit,že černá kapota vypadá sportovně, tedy karbonová. Když nemá prachy na originál karbonovu kapotu, tak to chápu. Existuje i karbonová "samolepka", která velmi zdařile imituje karbon (neplést s tím paskvilem co někdo lepí v interiéru). Takhle bych to auto ani nekoupil, nevypadá vůbec sportovně, spíš jako po bouračce s kapotou z vrakoviště. ach jo.
Dále jsou nesmysl ty původní pneu, 195/70 r15 se dává na dodávky, Golf má odjakživa tzv. rozměr Octav...
Pardón, má chyba. rozměr je samozřejmě 195/65 R15
A bohůžel už jsem to takto koupil a originál kola psaná v TP jsou 205/60 R15,
v dodatku jsou povolená 195/65 R15 a 205/55 R16
No uznávám, že černá kapota nebyl dobrý krok, ale když je auto naleštěné, je pěkné.
Musel jsem s tím něco udělat, dříve bylo po bouračce, červená kapota neměla lak a barva rychle vybledla. Zkusil jsem černou, ale rozhodně půjdu do karbonu nebo zpět do červené.
Pokud bych mohl poprosit, nemáte odkaz na nějakou zajímavou levnou variantu? Třeba i tu samolepku i když ji stále moc nevěřím. Děkuji
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 25.12.2010 02:30, RE: Tuning
Mati napísal:
:o)) už jenom tenhle výplod komentuje recenzenta "hlavně turbo, které jsem musel každý rok nebo každý druhý rok nechat opravovat stejně jako váhu vzduchu. Lopatky v 81kW to nevydrží " Odepsat váhu vzduchu a turbo co do roka, to je dobrej výkon. Já jezdím každý všední den, škola, školka, práce, dohromady 8 km a 3x start. V létě k tomu několik tisíc km s karavanem 1.200 kG a turbo a váha stále původní, tacho přes 300.000 km..................
Tak to gratuluji, ale záleží na motoru. 81kW jsou mnohem háklivější na turbo než jiné motory, naklápěcí lopatky v turbu se prý přestanou hýbat. Bohůžel jsem důvěřoval servisu a 3x jsem to měl v opravě se stejnou závadou, nic mi neřekli jen se na mě napakovali.
Změnil jsem servis(mimochodem Autoservis Imlauf v Jičíně, mohu doporučit, dobrá reklama co?) kde mi hned řekl co s tim je a co mám dělat. Zjistil jsem, že toto auto nevyhovuje mým požadavkům, naposledy jsem ho opravil a poslal do světa.
Koupil jsem si 1.8 20V T a jsem spokojený, 4 roky slouží bez problémů.
reagovať
1 2

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.