Pondelok 08.03.2010 02:27,
rada
golf je tvrdy, neemocionalny, natozto kamarat ho mal a velmo sa mu kazil, na druhu stranu sa dali zohnat lacne diely a ak sa bude jednat o tdi, tak si treba vypocut uvedeny zvuk a podla toho sa rozhodnut, napr. mne dost znacne vadi a pri dlhsej jazde s tymto motorom mi je zo zvuku motora zle ... uvedeny japonci budu spolahlivy, jediny vacsi problem oproti golfu bude v horsej ochrane pred koroziou, sam mam almeru n15 a ten zvuk motora milujem, je ochotny a rad sa necha vytacat, naproti tomu motor v civice je este lepsi, tieto motory su na uvedenych autach hadam to jedine, co ich prezije, hlavne almera ma bezudrzbovu retaz, no a podvozok by som hodnotil ako almera najlepsi, potom civic a nakoniec golf, mam najazdene 308000 km a doteraz ziadne vyrazne poruchy, az na zacinajucu koroziu zadnych lemov, najvacsia paka bola vymena tlmicov, hold japonci su drahy, ale cenu 9000 Sk za original s robotou za vsetky 4 nemozem hodnotit ako velku tragediu, ja osobne by som sa rozhodoval medzi almerov a civicom - civic ma lepsi motor, je viac emotivnejsia, almera ma lepsi podvozok, ale je hlucnejsia (golf je taky sedy priemer, nenadchne, ani nic nepokazi), treba si vsetky 3 osobne skusit, prajem vela stastia pri vybere :)
reagovať