sollik napísal:
To je právě ono. Na to auto sis VYDĚLAL SÁM !!! Žádný hodný strýček ti ho nekoupil, proto sis ho vážil. Já si svoje první auto koupil od táty za 25 000,- Škodu 120. Dost lidí se divilo - vlastní táta a on mu to auto nedá když si koupil nový - a jak se mi to hodilo, když jsem na ledu ťuknul do odstavené Avie. NEMOHL MI ŘÍCT ANI SLOVO
)) Auto jsem si opravil a od té doby (15 let) bez jediné nehody. Takže ať si mlaďas na to auto pěkně vydělá a bude to v pohodě
))
Petr-Tipcars: Já bych ty obdarované nezatracoval. Každý to má trochu jinak. Za sebe mohu říct, že pokud si jednou moje hypotetické dítě bude kupovat vůz, jsem ochotný mu na něj PŘIDAT rozdílovou částku mezi juniorem/rkou uvažovaným vozem a vozem, který bude podle mne splňovat alespoň základní prvky aktivní a pasivní bezpečnosti. Neumím si moc představit situaci, kdy se něco po... a já bych v nemocnici slyšel: no víte, kdyby tam byl airbag, mohlo to dopadnout jinak....například...takže nikoli zacálovat komplet, ale PŘIDAT, abych měl klidné spaní...je fakt, že i spoluúčast působí silně výchovně. ale jak říkám, každý to má jinak a primárně nechci nikoho soudit podle toho, kdo a kolik a jestli mu na auto dal. od toho tu zaprvé nejsem a zadruhé to je podle mne téma do jiné diskuze...staré zlaté: přej a bude Ti přáno
PS: a jak jsem již psal, na všechna dosavadní 3 auta jsem si vydělal sám. PPS: zas máte pravdu, že když si odřete auto, co jste si zaplatil sám, nemá Vás za to kdo seřvat