Zigi napísal:
Lyncovat te nebudu,ale hned bych ji vyradil!
1.3MPI ma do dieslu hodne daleko!
Koupit za 120t Kc Felicii udela jen sprominutim vul,to auto uz nema vetsi hodnotu nez 70-80t Kc!
Dale zadna antikorozni ochrana,vybava vozu je uboha,nejiste jizdni vlastnosti,nelibivy design, houpave odpruzeni!
Prijde mi to jako strela vedle!Kupovat zakulaceny favorit je nesmysl!
Tak pozor, na Felicii mi nesahej, mam ji jako sluzebni hrkac. Jako soukrome mam sice 3x drazsi auto, nicmene felicie me taky nikdy nezklamala. Antikorozni ochrana je, pouze kastle neni pozink. Ale napriklad spodek je ochranen proti korozi velmi velmi dobre, prahy ani podlaha tomu takrka nekoroduji (dokonale provedeny ochranny nastrik). Hodne zalezi na barve auta - obycejne odstiny, zejmena cervena (spatne odolna proti UV zareni) koroduji velmi snadno, metalicke odstiny maji moderni dvouvrstvy lak a ty temer nekoroduji. Uz je vyzkouseno ze i celopozinkovane karoserie koroduji a hnijou, jakmile se koroze nekde dostane pod pozink tak to vali skoro stejne rychle.
Jizdni vlastnosti felicie NEJSOU nejiste, jsou velmi jiste, sice pomerne spatne, ale jiste, nikdy sem nezazil ani naznak nejakeho zaludneho chovani, vzdy je chovani auta dobre citelne, dost s tim blbnu a casto se dostanu i do smyku a vzdy vim co auto udela a jak se zachova. Kombik ma jizdni vlastnosti cca 2x lepsi nez kratka verze, ta je nevyvazena. S dieselovym motorem je tohle pro nekoho kdo nema moc penez dobre a spolehlive auto. Osobne sice moc nechapu kombinaci "Nemam na auto vic jak 120000Kc a zaroven si muzu dovolit najezdit 30000km rocne..." ale budiz, kdyz nekdo nemuze jinak...