legend napísal:
Previi mám již třetím rokem,před ní jsem vlastnil pět vozů francouzských značek zakoupené jako nové na firmu,byly vždy levné ale poslední dva kusy=totální mrdky s nesmyslně drahým servisem!Po dlouhém zvažování jsem se rozhodl už nekupovat znovu nový vůz už jakékoliv značky a na doporučení dobrého kamaráda jsem zakoupil 12let starou Previi 2.0D-4D 2001 naj.270tis.km. bez jakékoliv historie o servise.A hele to se začly dít věci,ocitnul jsem se v jiném světě,do auta jsem sedl a začal jezdit,jezdit a jezdím dál bez oprav a poruch,míjím všechny servisy už tři roky,pouze tankuji a pravidelně měním olej,jednou jsem nechal preventivně vyčistit brzdy=plovoucí třemeny(stálo to 800kč) a samozřejmě rozvody,jinak nic,sednu jedu,je to neskutečně poctivě konstruované auto,robustní,pohodlné,ano ten diesl z těch let výroby je jistě hlučnější,ale šlape pořád jako tank,auto si žádá opravdu jenom spotřební materiál jako jsou olej,filtry a destičky,mimochodem průměrná spotřeba za poslední 1rok=6,7L a to auto váží cca.2tuny.Dílenské zpracování je naprosto kvalitní a perfektní,opravdu poctivý kus auta a i po tolika letech je luxusně pohodlné,nerozvrzané.S tím autem můžete beze strachu brázdit Evropou.Pokud bych chtěl po letech třeba vyměnit špatný čep na přední nápravě,tak světe div se,můžu,je našroubený,nemusím kvůli němu měnit celé rameno za nesmyslné částky jako u jiných vozů MPV této kategorieSpojková sada je třikrát levnější než třeba u HDI motorůVeškerá elektrika na autě funguje i po 15letech tiše a tak jak má!(to je u některých jiných značek aut typu MPV nemyslitelné.A mohl bych pokračovat dál a dál.Radši budu jezdit v takto staré poctivé Toyotě než v naleštěné funglovce co bude kvůli každé chujovině stát v servise.Pokud si pán tohle auto koupí tak určitě NEPROHLOUPÍ.
Dobrý den, sepište prosím Vaše zkušenosti s Previí do recenze na TipCarsu, informace se tak dostanou k mnohem většímu počtu čtenářů. Vložit recenzi můžete zde:
http://www.tipcars.com/#vlozit-zkusenost Děkujeme