Koloss napísal:
Tak jsem jako obvykle natankoval u Globusu a po nějaké době koukkám, spotřeba vyzkočila zase o půl litru nahoru. Tak jsem našel paragon a ejhle, natankoval jsem 95. Myslel jsem si, že jsem se spletl, ale včera jsem tam byl zase a koukám, oni už nemají 98 ale 95 a 95Ultra. To by mě zajímalo, co to Ultra znamená, když je to víceméně noname. Tak přemýšlím, kam budu jezdit pro levnou a poctivou 98.
Jo, zmetci, už před 14-ti dny, vlastně skoro 3-mi týdny jsem ho tam marně hledal. Takže jsem nic nevyzkoušel
Nevím, co znamená Ultra, nicméně kdysi jsen s Opelem jezdil na Carreru 95 a pocitově se mi na něj jezdilo velmi dobře. Spotřeba se nijak nezměnila, ale motor byl ochotnější jít do otáček.
Nicméně teď to neřeším, nicméně teď jsem absolvoval v těch vedrech cestu do Vizovic a z5 s klimou a kolama na střeše a je to pěkně cejtit. Nechápu jak někdo může říct, že nepozná na autě, jestli je plný nebo prázdný nebo jestli jede/nejede klima. Poznal jsem to zatím na každým autě, který jsem dostal do nohy...