anonym napísal:
Zdarec, Taky jsem měl kulatou celicu, 6let, super auto, pak mě sestřelil z vedlejší týpek v novým pasátu, jel asi kilo. On ulomil čumák auta , interiér celicy netknutej. Docela tuhej skelet. Dost mě to mrzelo, ale takovej je život, další už nemám, nechtělo se mi znova investovat do starýho auta, to nemyslím kvůli spolehlivosti, ale když má 10 starý auto na tacháči 124000 a musí se měnít tlumiče, který nydrží mezi 250-300 000km, vejfuk zrezlej, vůle na zadní víceprvkový nápravě-známý silentbloky ...
Souhlasím, já teda dvoulitrovou celicu ještě mám a opravdu spokojenost. Po koupy jsem ji přived do dobrého stavu a bezproblému mě vozí. Po těch letech je poznat kvalita s jakou toto auto udělali. Vše funkční, klima, elektrika...Pokud je povozek v pořádku, tak auto nabídne opravdu pěkné svezení a v zatáčkách i dnes najde málo konkurentů. Spotřeba se drží taky nízko cca 8l/100km pohodovou jízdou...Když si vzpomenu na 14l/100km mého bývalého dvoulitrového BMW a ty jízdní vlastnosti oproti celice tu spotřebu nevytrhly. Jsou to ale rozdílná, težko porovnatelná auta.