kožich napísal:
Zdravím...oni opravdu ještě existují lidé co auta nemají za koníčka? Takové chování se musí potírat a trestat! Doporučuji tyto individua co se pohybují na okraji společnosti lovit jako zvěř, zavírat do kotců a každou hodinu ke kleci nacouvat s Reventonem a řádně vyhnat pavouky z trubek. A to by bylo aby se nechytli...ptáčkové
.
Jinak milý pane, jsem rád, že jste se tu objevil...protože mám na vás jeden nepříjemný dotaz. Jak prosím vás chcete řešit to, že jsem se kvůli tipcarsu již několi...
Petr-Tipcars: Dobrý den, k Vašemu dotazu, pokusím se Vám odpovědět a volně přejít z poradny technické do manželské
: ženy jsou obecně o něco složitější, než auta. Popisujete klasické chování manželky v limitních situacích, kdy přilnavost již polevuje. V zásadě se jedná o to, zda se manželka chová přetáčivě, nebo nedotáčivě. Pokud přetáčivě, tak očima krom našich stránek udržujte nenucený letmý oční kontakt i s manželkou a v pomlkách mezi jejími větami udržujte situaci pod kontrolou vydáváním tlumených souhlasných zvuků. Důležité je, aby ve Vašich očích neviděla odraz pašíka, věřte, že ženy mají šestý smysl a dovedou poznat, na co jste se díval bezprostředně před tím, než se podívate na ně. Pokud zaregistrujete změnu tempa řeči, doporučuji zvednout hlavu od ojeté E46 a podívat se na manželku pozorněji, zřejmě budete nucen vyslovit celou větu a je dobré mezi inzeráty uchovávat v paměti klíčová slova z manželčina monologu (přesně jak píšete). Cílem je přeci projít si stránky a zároveň uspokojit manželčinu touhu si popovídat/být vyslechnuta. Pokud je manželka ještě ve stadiu nedotáčivosti, je víceméně na Vás, zda zvednete hlavu od monitoru, nicméně pokud se nedotáčivost neuhlídá, může přejít do poměrně ošklivé přetáčivosti, končící několika trestnými body na Vašem manželském kontě. Trestné body lze odstraňovat na autodromu (manželském), některé páry to dokonce preferují. Celkově máte techniku poměrně dost vytříbenou, věřím, že doladíte drobnosti a manželka bude spokojena
Jestli Vám to pomůže, věřte tomu, že nejste sám. Od určitého věku mne nebaví počítačové hry a jsem na tom podobně jako Vy.
PS: Díky za brilantní přepis manželského rozhovoru.