406 BREAK napísal:
Mě se vždycky líbí jak tady někdo opěvuje spotřebu benzínu.
Jeli jsme za 7-8l.. Chorvatsko __omG ?? A to má být jako super a nechcete tady ještě napstat ::: Jéé honili jsme se s kámošem asi ve 170 a žralo mě to něco ''málo'' přes 13l... to jsem borec.
Takového bych chtěl potkat ve své 406 myslím že spotřeba skoro poloviční a ten jeho krouták až někde v 5000 a výše by mu asi taky moc nepomohl.A hlavně v rychlostech nad 170 bych se usmíval :D
Sednout do auta kde naliju 75l nafty a ujedu cca 1300k...
Ja bych jenom rad dodal k tomu benzis versus nafta, at si kazdy koupi co chce, mame v rodine auta obe, jeden naftak jeden benzin, kazde ma sve vyhody, ale chtelo by to neco mezi, naprikald hybrid je dobry kompromis. Ale musim se zastat naftaka co mame, mel sice nekolik problemu a poruch, ale ani jedina nebyla z duvodu naftoveho srdce. Takze zavady melo ale nic co by nemelo to same auto s benzinem. A nase benzinove auto ma taky sve. Vim ze toyota je hodne spoelhliva, ale pdole ceny na bazaru se tady neda posuzovat kvalita. Tak napriklad, japonci jsou proti nemcum levnejsi, znamena to ze jsou horsi? napriklad Fiat Punto II: generace je pomerne kvalitni a pvoedene a je lepsi nez jina, i drazsi auta. To ze peugeot je u nas levny, je tim ze to je francouz. Zkuste koupit peugeota ve francii, taky tam nebude tak levny.