0
späť

diskuze k tématu: Majitel Avensisu: Lepší auto jsem neměl

kategórie zaradenia témy: japonská vozidla
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 01.07.2008 15:53, Spolehlivost...
Až to bude mít najeto 545.000km jako naše Audi 80 z roku 1991 (1.8 8V), tak smeknu. Na Äudince ani stopa koroze! ! ! po 17 letech bude toyota schnilá (ony reznou např. i první yarise)
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 01.07.2008 16:51, RE: Další jelito
anonym napísal:
To musíte být super firma když ti koupí jako služební auto Clio v základu a nechaj tě v tom jezdit 50tis ročně.Jenže většina kupuje tyto malá auta na nákupy po městě a tam hochu 50tis ročně nenajezdíš.
drž se jelito faktů!
- měl jsem služební CLIO /pro tvé info cca 5 let zpět!...v této firmě již nejsem/
- najezdil jsem s ním 50 tis km ročně!
- Clio či pod malá auta jsou ve firmách standardní...např. koukej po ulici a uvidíš desítky služebních Cors v barvách Pepsi ATD ATD...
- radši jsem jezdil v Cliu než ve Fabii atd... /nebo jsi manželce koupil humus, ve kterém se má zabít nebo se zlámat v boku?
- nevím kde jsi četl, že to bylo v základu...ale budiž...asi jsi zvyklý, že meleš hovadiny a žena kejvá...máš pravdu...:))

Kapišto svazáku....nějaké keci o manželce si strč do trenírek...dávám tě rok max. dva jak jsi zabržděnej...:))
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 01.07.2008 16:55, RE: Další jelito
anonym napísal:
To musíte být super firma když ti koupí jako služební auto Clio v základu a nechaj tě v tom jezdit 50tis ročně.Jenže většina kupuje tyto malá auta na nákupy po městě a tam hochu 50tis ročně nenajezdíš.
..aby jsi usínal v klidu, psal jsem, že jsou tisíce malých aut, kde člověk najezdí za rok desítky tisíc km!! To však neznamená, že tvé manželky Clio má stahnutý tachometr či, že to neni možné. Moje přítelkyně má taktéž malé auto /bohudík vyděláváme v cca 25 letech více jak vaše rodina, takže je nové...:)))/ a má za rok najeto cca 7 tis km...:))
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 01.07.2008 16:57, RE: Další jelito
anonym napísal:
který si koupilo ojetý auto se sto tisícema najetých kilometrů a za něco víc než rok najede polovinu toho, co předchozí majíitel, který mu právě zajetý Avensis prodal. Všichni tomu věřte, že si každý kupuje auto na deset až patnáct tisíc km ročně, jen my tady jezdíme od padesáti výš. cha chá
Moje Fáčko rok výroby 91 naj. 60 tis. A ted mluv cipísku
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 01.07.2008 16:57, RE: zaruka
anonym napísal:
Dobry den, rad bych zeptal kde naleznu takovy bazar, ktery mi poskytne zaruku 15tis km nebo 1 rok?
pokud chceš auto ze zárukou - jeté a nevadí Renault /většina aut...jelikož prodávají i Renaulty nové/, tak se jukni na stránky www.hsauto.cz
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 01.07.2008 17:42, RE: Další jelito
anonym napísal:
který si koupilo ojetý auto se sto tisícema najetých kilometrů a za něco víc než rok najede polovinu toho, co předchozí majíitel, který mu právě zajetý Avensis prodal. Všichni tomu věřte, že si každý kupuje auto na deset až patnáct tisíc km ročně, jen my tady jezdíme od padesáti výš. cha chá
No, asi si toho ještě málo zažil, neznamená, že když ty najedeš 50tis km za rok, tak ti ostatní taky!!! Takže žádný ,,mi tady jezdíme od padesáti výš......."
Já třeba ne, najedu tak 10-15tis km za rok. Kámoš třeba do 20tis km za rok. Kamarádka najede ani ne 10tis za rok.......... a takhle můžu pokračovat dál. Samozřejmě, taky znam lidi který najedou 40tis a víc.
V rodině máme Hondu Civic,její příběh? Koupená jako nová v roce 1996, dva roky jezdila, měla na tacho asi 26tis km. Pak šla do garáže, nebyla třeba, páč byly firemní auta. No a pak se auto vytáhlo a zhruba 4 let se s nim zase jezdí. Teď má najeto 48tis km a přitom to je 12 let starý auto!
Prostě si vy, někteří frajírkové zvykejte, že každej holt necourá po Evropě a bůh ví kde a nenajede 50tis km ročně. Takovejch aut je plno. Někdo ho dá do bazoše, druhej ho prodá do rodiny atd.
Já třeba za poslední měsíc najel 1100km a to je asi nejvíc co sem za měsíc dal. Do práce totiž chodim pěšky, mam to kousek, tak není třeba dojíždět.............
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 01.07.2008 18:20, Idioti
No s prominutím mi v této diskusi někteří připadají jako idioti, když se pořád hádají, jak malí jardové......jak kdyby nebylo jedno jestli najedu za rok 5 nebo 50tis. a jezdím s cliem nebo třeba s avensisem.... si myslím, že každý jezdí jak potřebuje, ať už pracovně, nebo soukromě.... máme doma (myslím Tím v rodině) jak onu ,,slavnou´´ oktávku Tdi a na hlínách, tak i francouze, italy, němce a najde se i japonec a taky jeden anglán (Rover) a světe div se, ono to všechno jezdí, něco líp, něco hůř, ale mě hlavně stačí,když na cestě nepotkám nikoho, kdo jezdí jako NEJVĚTŠÍ prase, bo u nás jich máme opravdu dost....
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 01.07.2008 18:22, RE: Další jelito
anonym napísal:
V práci nás je 25 lidí - 25 majitelů osobních aut všech možných značek a já jsem se svými ujetými 10 - 12 tis. km ročně na 1. místě. A takových opravdu málo jetých aut je spousta. Holt někdo taky občas vytáhne kolo, moped nebo chodí pěšky a nemusí pořád jen sedět na pr.... v autě.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 01.07.2008 19:20, RE: Další jelito
anonym napísal:
Moje schade r.v. 1984 najeto 52 km, 17 kiláků za komanče z mototechny a zbývajících 35 na svatbu a zpět domů.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 01.07.2008 22:06, RE: bez předmětu
anonym napísal:
to už je opravdu nějaká úchylka s tou oct. není článek, kde by se nezmínila, fakt k zamyšlení...
A nejlepčí je v tý stříbrný metle, je to prostě čupr vozejk.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 01.07.2008 22:10, RE: Idioti
anonym napísal:
No s prominutím mi v této diskusi někteří připadají jako idioti, když se pořád hádají, jak malí jardové......jak kdyby nebylo jedno jestli najedu za rok 5 nebo 50tis. a jezdím s cliem nebo třeba s avensisem.... si myslím, že každý jezdí jak potřebuje, ať už pracovně, nebo soukromě.... máme doma (myslím Tím v rodině) jak onu ,,slavnou´´ oktávku Tdi a na hlínách, tak i francouze, italy, němce a najde se i japonec a taky jeden anglán (Rover) a světe div se, ono to všechno jezdí, něco líp, něco hůř,...
Přiznávám ale, že se chovám jako malej jarda a jsem úplný idiot. Jo a ještě jezdím jak to prase a ohrožuji všechny okolo.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 01.07.2008 23:19, RE: Další jelito
anonym napísal:
V práci nás je 25 lidí - 25 majitelů osobních aut všech možných značek a já jsem se svými ujetými 10 - 12 tis. km ročně na 1. místě. A takových opravdu málo jetých aut je spousta. Holt někdo taky občas vytáhne kolo, moped nebo chodí pěšky a nemusí pořád jen sedět na pr.... v autě.
Když pracuješ v kolbence a na ně je benzín drahý, tak se nediv. Já jsem najezdil standardně 50 tis za rok /když jsem měl práci i mimo kancl/ z toho bylo 30 tis služebně a 20 tis soukromně...v této chvíli jezdím standardně cca 35 tis rok soukromně+ mám mašinu + má přítelkyně má taktéž auto, které jezdí, tzn + nějaké km + mám služební /kde jsou soukromé km omezené...tzn. dalších cca 15 tis km za rok/....tzn. každý rok najedu cca 50-60 tis km...každý si nekoupil auto, aby mu stálo doma a čuměl na něj, když ho leští od prachu....
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 01.07.2008 23:20, RE: Další jelito
anonym napísal:
začni dělat více, ať máš i na benzín...:))
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 01.07.2008 23:55, RE: zaruka
anonym napísal:
Dobry den, rad bych zeptal kde naleznu takovy bazar, ktery mi poskytne zaruku 15tis km nebo 1 rok?
tohle by me taky zajimalo, neznate nekdo nejakeho solidniho prodejce ojetin se zarukou na severni morave?
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 02.07.2008 09:59, RE: bez předmětu
anonym napísal:
Musím říct, že po čase celkem pěkná recenze. Děkujeme.
Jinak, k těm 15 tkm, sám víc ročně nenajezdím, mám dva roky frantíka, co podle všech pramenů kudy jezdí tudy teče, tedy pokud vůbec jezdí, že? Protože kromě báw, oktávek a golfů, zdáse, vše ostatní stojí za starou belu. Taky jsem byl na STK bez přípravy a světe div se, bez ztráty kytičky.
Tak zdravím, a kupte si prosím octavku, nejlépe 1.9 TDi.
Další borec trpící komplexem Octavia TDi...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 02.07.2008 10:04, střední třída
Ja cetl ze zrovna Avensis patri k mene povedenym Toyotam co se tyka spolehlivosti, tezko rict. Co bych ale u auta stredni tridy neskousnul je pouze vyskove nastavitelny volant.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 02.07.2008 11:10, RE: střední třída
mikes napísal:
Ja cetl ze zrovna Avensis patri k mene povedenym Toyotam co se tyka spolehlivosti, tezko rict. Co bych ale u auta stredni tridy neskousnul je pouze vyskove nastavitelny volant.
Volant - to je o zvyku. Jak jsem byl kdysi zvykly ridit ruzny stary srot, tak u prvniho normalniho auta, byl to Peugeot 406, jsem dva roky ani nevedel, ze s tim volantem se vubec da hybat:)
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 02.07.2008 15:20, RE: střední třída
anonym napísal:
Volant - to je o zvyku. Jak jsem byl kdysi zvykly ridit ruzny stary srot, tak u prvniho normalniho auta, byl to Peugeot 406, jsem dva roky ani nevedel, ze s tim volantem se vubec da hybat:)
No prave, ve Skoda 120 se taky kazdy prizpusobil a nepripadalo mu to divne, protoze musel :o) Ale u auta stredni tridy mi to prijde jako velky prohresek, kdyz to ma kdejake mini auto (Fabia, Corsa .....).
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 02.07.2008 18:43, RE: Další jelito
anonym napísal:
Když pracuješ v kolbence a na ně je benzín drahý, tak se nediv. Já jsem najezdil standardně 50 tis za rok /když jsem měl práci i mimo kancl/ z toho bylo 30 tis služebně a 20 tis soukromně...v této chvíli jezdím standardně cca 35 tis rok soukromně+ mám mašinu + má přítelkyně má taktéž auto, které jezdí, tzn + nějaké km + mám služební /kde jsou soukromé km omezené...tzn. dalších cca 15 tis km za rok/....tzn. každý rok najedu cca 50-60 tis km...každý si nekoupil auto, aby mu stálo doma a čuměl na n...
V Kolbence nedělám, ty km jsou pouze soukr. autem a do garáže ho leštit nechodím. Ale pro svoji práci služební auto nepotřebuju a do práce to mám pár kilometrů. Až začnu dojíždět za prací do Prahy (jsem z HK), tak určitě něco najezdím, abych se ti chlapče vyrovnal!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 02.07.2008 20:47, RE: Další jelito
anonym napísal:
Sam jsi troubelin, kdyz musis v aute na nakupy stravit 50 tis. km rocne ... tohle je teprve k smichu, ne male auto s najetymi 48 tis. km po 5 letech provozu, ktere nekdo koupil manzelce na soupani po meste.
Mhm, je pravda, že kdo najede v Cliu ročně 50 000km asi jelito je!!! Pokud by to byl někdo normální, tak by nejspíš dostal jako služ. auto něco většího, ale takoví ti obchoďáci se zvláštní školou jsou většinou rádi i za to Clio))))
reagovať
1 2 3 4

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.