anonym napísal:
který si koupilo ojetý auto se sto tisícema najetých kilometrů a za něco víc než rok najede polovinu toho, co předchozí majíitel, který mu právě zajetý Avensis prodal. Všichni tomu věřte, že si každý kupuje auto na deset až patnáct tisíc km ročně, jen my tady jezdíme od padesáti výš. cha chá
No, asi si toho ještě málo zažil, neznamená, že když ty najedeš 50tis km za rok, tak ti ostatní taky!!! Takže žádný ,,mi tady jezdíme od padesáti výš......."
Já třeba ne, najedu tak 10-15tis km za rok. Kámoš třeba do 20tis km za rok. Kamarádka najede ani ne 10tis za rok.......... a takhle můžu pokračovat dál. Samozřejmě, taky znam lidi který najedou 40tis a víc.
V rodině máme Hondu Civic,její příběh? Koupená jako nová v roce 1996, dva roky jezdila, měla na tacho asi 26tis km. Pak šla do garáže, nebyla třeba, páč byly firemní auta. No a pak se auto vytáhlo a zhruba 4 let se s nim zase jezdí. Teď má najeto 48tis km a přitom to je 12 let starý auto!
Prostě si vy, někteří frajírkové zvykejte, že každej holt necourá po Evropě a bůh ví kde a nenajede 50tis km ročně. Takovejch aut je plno. Někdo ho dá do bazoše, druhej ho prodá do rodiny atd.
Já třeba za poslední měsíc najel 1100km a to je asi nejvíc co sem za měsíc dal. Do práce totiž chodim pěšky, mam to kousek, tak není třeba dojíždět.............