Jirka napísal:
Pane Berko, nezlobte se, ale jste trochu mimo mísu. Myslím, že když člověk jede po pěkné rovné cestě, kde má dobrý výhled, tak nemusí jet max. 90 a přitom to není závodník. Denně dojíždím do práce 60 km a když to jde tak klidně 120 jedu a spotřebu mám taky dobrou. Pouze již nejezdím s Fábií, tam ta spotřeba u 1,2 HTP (silnější) nebyla nic extra. Jo a řidiči Vašeho tipu jsou nebezpečnější než řidiči, kteří jezdí trochu svižněji. Je to tím, že ostatní znervozňují a ti potom začnou předjíždět ...
Jirko, Jirko, economy rally samozřejmě v provozu nejezdím, 90 mimo město také nejezdím...O té economy rally jsem psal proto, že jsem chtěl pouze upozornit na to, že když je motor MPI, konkrétně ve Felicii, schopný jet za 2,5 litru na 100 km, tak zas tak archaický a na hovno asi nebude. To o čem píšete, že pomalý řidiči znervózňují a ostatní pak předjíždějí tam kde nevidí, je bohužel pravda, jenže není to vina těch pomalý ale spíš těch machrů v tom silnějším autě, kteří se neudrží. Také jsem jezdil do práce, místy i 190 km/h, ale když jsem přijel např. "jenom" o dvě minuty dříve...za jakou cenu ?? Psalo se tu mnohokrát - takový jako Vy, co si klidně přišlápnou plyn v domnění, že to tu znají....takových už dojezdilo, stačí se podívat po stromech kolem silnice...... Přeberte si to :)