anonym napísal:
CIT.: „nějak výrazně lépe to napsat nejde“ ... „to takto "neumí" napsat ani někteří jeho kolegové“
Já bych zase měl citát, že „sebechvála smrdí“.
Když pominu věcnou hodnotu obsažených tipů a argumentů, stejně jako fakt, že většina příspěvku je off-topic a de facto spam, vyjádřím se k onomu „takto napsat“. Obávám se, že uváděný příspěvek z 03:18 jako kdovíjak úžasný text hodnotit nelze. Jako příspěvek v diskusi ano, je dobrý. Nicméně: úvodní pasáž souvislého textu je zcela rozbita vsuvkami v zá...
Příspěvek je "off-topic" a "de facto spam"? Neb vím co to znamená, vaše hodnocení mi příjde HODNĚ "out"!
Ta "pochvala" se přeci netýkala
gramatiky - což vy ale jistě VELMI dobře víte. Šlo o věcný obsah (a tomu se vy - NEUVĚŘITELNÉ vlastně NEUVĚŘITELNĚ - a z plných 100% vyhýbáte! - jakpak by jste ohodnotil takového počínání a takového člověka?) a JEN o onen OBSAH
na tomto serveru přeci jde! Pokud chcete kritizovat špatné použití interpunkce či překlepy atp., je to více než trapné a HLAVNĚ, PROČ komentujete JEN a JEN mé příspěvky? Sebechvála jistě "smrdí", ale důvodně se domnívám, že i gramaticky jsou mé příspěvky ve srovnání s ostatními spíše NADprůměrné. Takže PROČ zrovna já? Máte něco proti ženám? Vadí vám že mám v oboru větší zkušensti a znalosti? CO se za tím skrývá?
Ano, poněkud unavena neustálými "popichovači" a "hnidopichy" čekající na mé přehlédnutí (a nově i špatnou interpunkci) jsem neskrývala radost nad slovy inteligentního v oboru se pohybujícího člověka. VY naopak (wie immer!) nejste schopen napsat jediné
zdůrazňuji JEDINÉ slovo k věci a skryt za anonymitou klávesnice .... hnidopišsky kritizujete a kritizujete a vlastně už nevíte co dál kritizovat.... (tak jsme se dostali až k interpunkci!)
Nuže, jste-li toho schopen, napište alespoň minimum na téma "auto", buďte "hrdina" a napište alespoň CO vás vedlo k (vlastně urážlivému!) označení "off-topic" a "spam"!
PS: Už dlouho diskutuji s "jedním jediným" kritikem, že?
PPS: Vaše "sebechvála smrdí" NENÍ citát (když už nadřazujete formu obsahu)! Nebo jste se jen spletl a citoval sám sebe?
PPPS: Vy, anonymní kritiku, už jste se někdy na těchto či jakýchkoliv obdobných stránkách setkal s tím, že "zpracování, gramatika, forma, interpunkce" jsou jednoznačně NADŘAZENY obsahu? Nebo se cítíte skvěle, neb jste "pioneer"?
PPPPS: Tady diskutujeme motor(y) pro Imprezu, nebo třeba tip na Car of the year 2009 - něco k TÉMATU by jste raději nechtěl komentovat?
Kylie