0
späť

diskuze k tématu: Špatná koupě ojetiny - jaké jsou možnosti?

kategórie zaradenia témy: poradna, ostatní
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 24.07.2009 08:55, RE: Tohle "po dobrém" asi NE..
donald napísal:
Kylie, chystáš se na svou poslední cestu?
dobře Vám tak pane !!!! Žádná reklamace , hnal bych Vás ! Jistě Vám bylo líto zaplatit slušnému bazaru o dvacet tisíc více za vozidlo než co Vám dovozce řekl že doveze ! Banda spekulantů jste . Za málo peněz málo muziky !!!!!! U dealera stojí taková laguna jetá více, ale jistě bude OK !!!! Jste jak děti !!!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 24.07.2009 11:58, RE: Každá stará šunka
rojack napísal:
má vady. Jak už tady někdo psal, největší umění je na místě posoudit, co je ještě snesitelné, tedy dá se spravit za relativně málo peněz, a co už ne.
Já bych si to sám netroufl. Nerozumím tomu. I když jednou jsem v bazaru kupoval starší auto. Ale bylo to ve dne, projel jsem se, prolezl auto, zvedli mě ho, abych prohlídl spodek, prostudoval jsem servisní knížku a hlavně jsem měl taky štěstí. Auto jezdlo pěkných pár let.
Pivko je buď smyšlená osoba nebo magor.
Když už to není redakční okurka, tak to vypadá na nešťastníka s pseudonymem. Chybí tomu jen falešné moldavské papíry a třikrát přeražený VIN. A kupní cena.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 24.07.2009 13:20, trochu soucitu
S tím pánem soucítím... x krát jsem koupil v různých cenových hladinách ojeté auto privátně pro sebe či nejbližší rodinu v zahraničí a nikdy jsem se nenapalil. Když tam něco na autě bylo, tak mi to vždycky řekli, ukazali, odpovídala cena. Jen jednou jsem trochu v časovém presu koupil dovezené auto od "dovozce" v čechách... klasika. Vyplněná serviska byla dokonale zfalšovaná vč. razítek (zjistil jsem dodatečně při ověřování provedeného servisu v zahraničí - chtěl jsem mít jistotu o rozvodech), tacho stočeno o cena 70.000 dolů, kupní smlouva špatná.. Prostě jsem byl vůl. A vím, že nemám šanci prodejce nějak stíhat..
Tak jenom, cítím s Vámi, ale také moc nevím co dělat.
Na mafiánské metody typu pár kámošů a dát mu do huby nemáme asi žaludek nikdo. Snad to bude ted lepší když lze historii ověřovat vč. stavu tacho ihned na internetu. Jen by to mělo být levnější nebo platit pro 2-3 auta za jeden paušál.. když člověk vybírá. Zatím je to asi drahé.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 24.07.2009 15:12, kup ojetiny v Česku
Pochybuji, že dotyčný získá nějaký peníze zpět. Ojetý auto v ČR doporučuji kupovat jen na soukromý inzerát s originálem velkého i malého TP a servisní knížkou potvrzenou autorizovaným servisem v Česku, kde si mohu zjistit historii skutečného provozu vozidla. Samozřejmě nemyslím , že by se toto dalo vždy provádět u aut do 100 000,- Kč, ale u dražších určitě. Vždy je třeba mít na paměti, že nabídka ojetin je mnohonásobně vyšší než poptávka.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 24.07.2009 16:24, RE: trochu soucitu
auticky napísal:
S tím pánem soucítím... x krát jsem koupil v různých cenových hladinách ojeté auto privátně pro sebe či nejbližší rodinu v zahraničí a nikdy jsem se nenapalil. Když tam něco na autě bylo, tak mi to vždycky řekli, ukazali, odpovídala cena. Jen jednou jsem trochu v časovém presu koupil dovezené auto od "dovozce" v čechách... klasika. Vyplněná serviska byla dokonale zfalšovaná vč. razítek (zjistil jsem dodatečně při ověřování provedeného servisu v zahraničí - chtěl jsem mít jistotu o rozvodech), ta...
Klíčová fráze je "v časovém presu". Alfa omega dobré koupě je si uvědomit, že prodejce chce auto víc prodat, než já koupit. Pokud někdo na moje dotazy po mailu reagoval vlažně nebo nedostatečně, už jsem se o auto dál nezajímal. Stejně jako, když mi napsali, že nejlepší bude se na to přijet podívat, bylo jasné, že je tam něco špatně. Koupit cokoliv v časovém presu - i novou věc, znamená, že to ve většině případů člověk ohodnotí, jako chybu.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 02.12.2011 22:36, RE: kup ojetiny v Česku
klobrch napísal:
Pochybuji, že dotyčný získá nějaký peníze zpět. Ojetý auto v ČR doporučuji kupovat jen na soukromý inzerát s originálem velkého i malého TP a servisní knížkou potvrzenou autorizovaným servisem v Česku, kde si mohu zjistit historii skutečného provozu vozidla. Samozřejmě nemyslím , že by se toto dalo vždy provádět u aut do 100 000,- Kč, ale u dražších určitě. Vždy je třeba mít na paměti, že nabídka ojetin je mnohonásobně vyšší než poptávka.
áčkové auto = AAA ? Pokud ano, tak je vše jasné. Ještě k tomu laguna Stěžovat si můžete leda na lampárně, kluci mají vaše prachy v kapse a o to přeci jde.
reagovať
1 2

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.