G. napísal:
Kurňa, někdo vás nutí to za ty prachy kupovat ?? No, nic kritika se najde vždycky. Jde o subjektivní pocity. Já s tím autem jezdil jeden víkend (pravda s motorm 2,0TDI/103kW). Před nasednutím, jsem si říkal taky, že to je pecka. Ale po víkendu se mi ho nechtělo vracet
) . V pohodě bych ty prachy dal (kdybych je měl). Je ale zajímavé, že když bych ho chtěl ted koupit, čeká se 2měsíce, takže to asi nebude tím, že by byly plné sklady, že .....
Hergot, ty jsi ale náročný zákazník. Za zvýšenou malou psí budku s kapacitou čtyř dospělých osob na palubě (a jednoho jezevčíka uprostřed zadních sedaček) s druhohorním pumpe düse "prasklá hlava" chrochtákem pod kapotou a viditelnejma plechovejma oknama, který nikdo neměl ani tu slušnost schovat, pohodlným středovým tunelem, který tlačí řidiče skoro až u jater dát osm kil a myslet si, že je to v oukeju, to je skutečně nezaplatitelná výzva. Asi vezmu meloun za nějakou nadvýbavu (ať mám s borcama fputice o čem machrovat) a pudu vystát několikaměsíční frontu. Kurnik yoooo yeeeeetíííí, kdo nemá yetíííí je socka, kdo pomlouvá yetííí nemá na yetíííí a nechápe že yetííí musí stát tolik, protože yetííí je nejlepší od polárního kruhu po africkou savanu. Co to budu široce líčit. Od doby Octavie 2 druhé nejlepší, nejrychlejší a nejúčelnější auto na světě...simply clever forever...