0
späť

diskuze k tématu: Škoda Roomster 1.4 16V

kategórie zaradenia témy: česká vozidla
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 09.02.2007 15:53, Proc ho vlastne kupovat?
Je mi dovne, proc kazda recenze konci nazorem, jakou motorizaci Roomstra koupit. To zadny autor neumi napsat, ze takove auto by si v teto cene rozhodne nekoupil?
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 09.02.2007 16:30, RE: Proc ho vlastne kupovat?
Tomas napísal:
Je mi dovne, proc kazda recenze konci nazorem, jakou motorizaci Roomstra koupit. To zadny autor neumi napsat, ze takove auto by si v teto cene rozhodne nekoupil?
Pod prvnim testem Roomsteru, jsem uvedl, ze bych se v cenove kategorii, kam Roomster patri,poohledl po jinem voze. /nemohu pouzivat diakritiku, omlouvam se/
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 09.02.2007 16:31, RE: Ach ten češtin
David V napísal:
Áčkové sloupky v černé jsou EFEKTIVNÍ???? To se mi líbí, je to něco jako např: energetická žena )))
to mě taky pobavilo. ještě je to tam jednou - efektivní střešní okno.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 10.02.2007 14:10, RE: Skoda
mufik.martin napísal:
Ano auto se me libi, vzheldove me prijde docela hezke, prostorove idealni pro 4 clenou rodinu, dost mista. Me se to auto opravdu paci, krome motorů a cenove politiky. Jinak byhc ji lidne koupil. Ale ted budem do rodiny kupvoat neco rodinneho a volba padla na Mondeo 2004 TDCI, tak snad bude spokojenost
Tak Mondeo to uz je ine kafe. Inak vôbec neviem, ake ma vyhody auto typu roomster (MPV) oproti kombi (napr. Mondeo). Samozrejme, nebavime sa o velkych MPV ako je Galaxy a pod. Podla mna jasne vyhrava kombi, ako vzhladom (ako-ktore, samozrejme, vsetko sa da po...kazit) tak jazdnymi vlastnostami. Podla mna bola kategoria mini MPV vymyslena cisto za ucelom psychologickeho natlaku na zakaznika s cielom nanutit mu nieco, co ani nepotrebuje. Sklanam sa pred marketingom automobiliek, bravo.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 10.02.2007 15:05, RE: Skoda
mufik.martin napísal:
Ano auto se me libi, vzheldove me prijde docela hezke, prostorove idealni pro 4 clenou rodinu, dost mista. Me se to auto opravdu paci, krome motorů a cenove politiky. Jinak byhc ji lidne koupil. Ale ted budem do rodiny kupvoat neco rodinneho a volba padla na Mondeo 2004 TDCI, tak snad bude spokojenost
.... správná volba, taky jsme v rodině už 4 (máme dvojčata) a řešil jsem podobnou situaci. Ford Mondeo 2.0 TDCi (96 kW) v kombíku je rozhodně lepší volba, nemluvě o bezpečnosti a pohodě při řízení. Mezi tu bezpečnost řadím i možnost rychle předjet, což se o Roomstru (snad s vyjímkou 1.9 TDi) říct o žádné motorizaci nedá. (viz. článek : Test spotřeby tohoto auta - příspěvky). Jinak ke kolegovi, který chtěl kupovat S-Maxe za 500 t. Kč (jetého) - je to tak nový auta a tak vybavený, že za tuto cenu bude tak za 2 roky (počítám), navíc jako soukr. osoba se bude muset platit cena s DPH (velká část S-Maxů jezdí jako N 1), ale rozhodně je to jiná kategorie po všech stránkách než Roomstr .... každopádně mám s Mondeem (i s jeho servisem) jen ty nejlepší zkušenosti ....
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 10.02.2007 17:47, BuddyO
OMG. Je to celkem hnus. Hlavně zadní část vozu. Můj názor je takový, že se tohle Škodovce vůbec nepovedlo. Snaha o moderní design dopadla prostě a jednoduše tragicky.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 10.02.2007 18:03, RE: Skoda
Robin napísal:
.... správná volba, taky jsme v rodině už 4 (máme dvojčata) a řešil jsem podobnou situaci. Ford Mondeo 2.0 TDCi (96 kW) v kombíku je rozhodně lepší volba, nemluvě o bezpečnosti a pohodě při řízení. Mezi tu bezpečnost řadím i možnost rychle předjet, což se o Roomstru (snad s vyjímkou 1.9 TDi) říct o žádné motorizaci nedá. (viz. článek : Test spotřeby tohoto auta - příspěvky). Jinak ke kolegovi, který chtěl kupovat S-Maxe za 500 t. Kč (jetého) - je to tak nový auta a tak vybavený, že za tuto cenu ...
Myyslim si, ze kategorie mini MPV taky nema tak velky vyznam, ale na druhou stranu parkovani s roosmterem nebo doblem v praze je urcije prijemejsi nez s mondeem, je to preci jen pekny kousek auta na delku. Ale naprikald pro me je volba jasna, kombik typu C5, mondeo, mazda 6 atd.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 11.02.2007 07:05, RE: Ach ten češtin
dodin napísal:
to mě taky pobavilo. ještě je to tam jednou - efektivní střešní okno.
Podvozek Roomsteru s benzínovou čtrnáctistovkou je naladěn více měkčeji.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 11.02.2007 07:15, RE: BuddyO
Eee napísal:
OMG. Je to celkem hnus. Hlavně zadní část vozu. Můj názor je takový, že se tohle Škodovce vůbec nepovedlo. Snaha o moderní design dopadla prostě a jednoduše tragicky.
je to bastl auto-predek polo zadel golf /ani rusove nedelali predek lada zadek volha
-jenom od indie na vychod daj predek z motorky a za to naves/
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 11.02.2007 18:29, kram
po tedle recenzi uz v cesku po roomstru nestekne ani pes :))
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 11.02.2007 23:15, ale nic
Nechci být hnidopich, ale myslím ,že by si měl autor ujasnit rozdíl významu slov "efektivní" a " efektní".
Jinak roomster klidně ,ale tak o 80 až 100 tisíc levněji.
reagovať
1 2

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.