Pavlik napísal:
ad 1) Když se místo hloupých kydů budete soustředit na klávesnici, nebudou vaše příspěvky pro překlepy nečitelné - nebo si kupte velkou klávesnici pro seniory.
ad 2) Když si kupuji auto, většinou si to dobře rozmyslím (servis a jeho dostupnost, náklady provozu, cena, atd.). Zřejmě jen majitel škodovky zajde do prvního salonu, zajásá TOHLE CHCI a koupí.
ad 3) Jestliže někdo najezdí "pár tisíc za rok" a přitom dá za auto 700 tisíc - je to u mne naprostý blázen. Nebo na to prostě má peníze a potom ...
Ne ne, tohle není můj případ. Já u auta preferuji zcela zásadně jiné věci ...
"Pár tisíc kilomterů ročně" nyní už najíždím, maje přes 1,5 milionu za sebou. Mám už věk, kdy nemusím v autě trávit týdny či skoro měsíce v kuse z roku, z toho, zaplať bůh, jsem již vyrostl a dnes auto využívám opravdu k dojetí do práce, kterou mám nedaleko a pak ve volném čase (kterho máž skoro nadbytek) k zábavě. jenže na zábavu zase používám jiného vozu (Mazda 3MPS s 270k)
ALe Subaru jsem si koupil právě na základě letitého provozování řady Sˇkodovek a Peugeotů /bohužel u zahraniční firmy jsem to musel respektovat , i když jsem s tím nesouhlasil). Důvody rozepisovat nemusím, to každý, kdo o Subaru někdy slyšel, ví. A jen mohu potvrdit, že jsem chybu neudělal, i když, není vše tak růžové, jak se v souvislosti se Subaru tvrdí a píše. Je to stroj a jako takový má své poruchy a slabá místa. Naštěstí, klady vysoce převažují nad negativy.
Ale co odsuzuji, tak to jsou právě ty "KYDY" že nějaký chudák ujede 10 km s Oktávií a musí ho z ní vytahovat div ne hasiči, že volant je tvrdý a nebo plasty měkké a bůhví jaký kydy další. Tohle napíše fakt jen člověk, který prostě z principu musí kydat, protože nic kloudnýho k problematice říct nemůže. Že všechny německé vozy mají tvrdší posez, to se ví všeobecně mezi lidmi dost na tolik, aby každý, kdo má potíže se sedací částí těla, zvolil třebas kačenovitě se chovající Citroney, nechápu, proč, když jim Oktávie/Passat nesedí, si ji přesto koupí apak sem chodí kydat.To svědčí zřejmě o naprosté neznalosti alespoň rámcové na trhu dostupných značek. To je, jak kdybych si koupil lyžáky a tvrdil, že jsou těžké a že v nich nemůžu pořádně chodit v létě...
Já spíše myslím, že Škoda je prostě z principu trnem v oku některým lidem s omezeným vnímaním realného stavu věci a jen opravdu z vlastní blbosti musí vsé omezené znalosti prezentovat veřejně- píš tedy své kydy.