Kolega zo Slovenska napísal:
Tak ani ja sa už nemám chuť dookola hádať. Vždy bude mať každý svoju pravdu.
Ale ešte špeciálne pre teba. Ano čítal som tvoju reakciu na článok pána Vaculíka, ktorý ti evidentne neulahodil, ako prirovnal jazdné vlastnosti Audi A6 k nákupnemu vozíku. Páčila sa mi tvoja reakcia, z ktorej bolo vidno že ty proste nikomu za pravdu nedáš, lebo Audi je naj. Tiež sa ťa chcem spýtať prečo si nereagoval na príspevok od nick: Audi, ktorý napísal??
"Ty jízdní vlastnosti u Audi s nejsou opravdu jedny z nej...
Tušil jsem, že si ten článek přečteš. Teď se opět nehádám, jen se pokusím uvést věci na pravou míru:
Pleteš se s tvrzením, že nikomu nedám za pravdu. Pouze jsem popisoval svoje zkušenosti s daným autem. Trvám na tom, že pro "normální běžný" ježdění je řízení tohoto auta naprosto bezproblémový, váha motoru před přední nápravou nehraje žádnou velkou roli. Samozřejmě to není auto na rallye. Kdybych s tím neměl svoje zkušenosti, nepsal bych to. A to, že je Audi nej, jsi tady napsal jenom ty, tak mi to prosím nepodsouvej, já jsem nikdy nic takovýho nenapsal.
Ten příspěvek od člověka s nickem Audi mi přišel dost zvláštní. Když někdo tvrdí, že se mu líp jezdí s Hondou nebo Nissanem, tak nechápu, proč má doma Audi. Proto jsem na něj nereagoval.
Tak se měj a užívej si primeru, stejně jako já moje A4.