0
späť

diskuze k tématu: Škoda Octavia - Manažerský pocit pro pracující lid

kategórie zaradenia témy: česká vozidla
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 24.04.2009 17:16, RE: Octavia II
Dava napísal:
zdravím pánové. Chci koupit octavku II je 4 roky stara a ma 176000km. Jen me zajímá jestli to není moc a co ty motory vydrží.. 1.9 tdi 77kw
přede´m dik za odpověd
Je to tak průměr ty km. Zkušenosti nemám, ale rači bych volil více kw. ale určitě by to mělo najet půl mega po tom určitě menší g.o.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 24.04.2009 17:17, RE: bez předmětu
anonym napísal:
1,8 t je skvely motor. ty tdi-cka si davam kdykoliv se mi chce. a zatim vse bez zavad.
jestli myslíš 1.8T 110 kw. Tak to je dobrej motor!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 24.04.2009 17:23, RE: Oktávka
anonym napísal:
vymenil jsem oktavku za ford mondeo a neda se srovnat kam se hrabe czech srot....
Fordy patří do šrotu, hlavně ty starší focusy, známý a kamarád, oba! Měli Focuse a říkali Focus o auto Pokus. Kamoš oddělal koberec v kufru a měl tam pomály díru, potom uhnitý sedák a to měl rok 03. A známý měl problémy z motorem. Nový Focus nevím jak je na tom, ale, možná o něco lepší...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 24.04.2009 17:27, RE: bez předmětu
Michal napísal:
mel jsem donedavna 2001 classic a zas tak strasne hnusny to neni a pokud ma clovek rozumneho servisaka tak v dnesni dobe za par korun opravi na octavii cokoliv
Musím souhlasit, hlavně nejezdit do ŠKODA servisu, tak to je 3x opakuji 3x drahší...Octavia dobré auta za dobré peníze a za = vynijající servis - pokud najdete dobrého levného, či pokuď má te známýho servisáka! čest.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 25.03.2010 15:24, RE: Oktávka
bladecek napísal:
Fordy patří do šrotu, hlavně ty starší focusy, známý a kamarád, oba! Měli Focuse a říkali Focus o auto Pokus. Kamoš oddělal koberec v kufru a měl tam pomály díru, potom uhnitý sedák a to měl rok 03. A známý měl problémy z motorem. Nový Focus nevím jak je na tom, ale, možná o něco lepší...
Tam Fordem zpátky vlakem :))))
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 14.05.2011 16:19, RE: Octavia L&K 1,8T 2001 - rozumné vlastnosti, strašná kvalita
Dosman napísal:
Nemůžu víc než souhlasit. Byl jsem majitelem 1.8 20V, r.v. 1998. Do 115.000 km, to bylo v pohodě, jenom výměny spotřebních dílů. Ale pak jsem se nepřestával divit. Spotřebu jsem nedokazal dostat pod 12l a tolik dílů co jsem vyměnil, jsem ani netušil, že jich tam je Ale abych nebyl nespravedlivý, je to super auto, ale tak do 110.000 km, pak honem pryč. Teď lítám ve Fabii sedan 1.4 16V, r.v. 2002 , blížím se ke "stovce" a zjišťuju s hrůzou zase totéž - začínám vrážet prachy do celkem šílených...
Mám Octavii, 1.8 20v rok 99, šlape dobře ale mám problém ze spodkem, při ubráni plynu se ozývá chrastění, vyměnil sem vlnovec který byl samozřejmě špatný a myslel že to mám v suchu ale houby, chrastění pořád stejné, jen při ubírání plynu, při každé rychlosti, neví si s tím rady ani můj mechanik :( . . . jinak zatím žádný problém, pěkné zrychlení ale vyšší spotřeba, pod 8.0 málo kdy
reagovať
1 2

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.