Kepo napísal:
Recenze opět bije do očí, jako ta před pár dny o Octávii číslo jedna s automatem.
Co mě ale dostalo nejvíc je, že podle autora má smůlu jen pár lidí ze statisíce, kterým se na Chrochtávce něco pokazí. Kdyby to tak bylo, tak by naše kokta s velkým náskokem vévodila všem statistikám a žebříčkům spolehlivosti, což je samozřejmě uplná pitomost. Jen tak pro zajímavost jsem mrkl na TÜV report z roku 2007 a Octavie se ve všech kategoriích umístila na cca 35. - 50. místě ..... ze sta!.... Nic moc výsledek....
no, já sice nejsem zaslepenej zastánce škodovky, ale jistá věc prostě je, že to vůbec není špatné auto. Recenze kterou tady pisatel napsal je sice velmi špatná a nesmyslná, ale konkrétně octavka v téhle motorizaci špatná vůbec není.A když už jste tady tak chytří, najděte mi alternativu oproti octavce, která by při stejné ceně,výbavě,velikosti a spotřebě byla prokazatelně lepší.
Co se týče spolehlivosti. Zrovna dnes vyšel na internetu článek - německá DEKRA sledovala po dobu 1 roku statistiky autoservisů a v kategorii kompaktních vozů zvítězil kdo? Ejhle-Octavka. Při 50-ti a 100-tisícovém nájezdu bylo 78% octavek absolutně bez závady, žádné auto v této kategorii nebylo lepší.
Takže jestli vy jste si udělali sondu do hlavy škodovkáře, já si udělal sondu do hlavy antiškodovkáře. Je zajímavé dívat se,jak ten,komu se tato značka nelíbí na ní haní všechno a za všech okolností, kdežto zastánce této značky ty ostatní tak často nehaní. Tak kdo je hloupější?