Radek napísal:
Vy jste srandista. Mi to stačilo, vidím, že Vaše názory mají nulovou hodnotu. Vy jste klasický škodovkář - zcela zaslepený (a to říkám jako člověk, který má jednu octavii doma). V rodině jich máme pět (jak první řadu tak druhou). O Vašem motoru toho evidentně moc nevíte neboť kdo o tomhle motoru něco ví si ho jen těžko může koupit. Doporučuji vyzkoušet alespoň občas něco čemu se dá říkat motor, potom možná budete schopen diskuse. Ne že bych měl tu potřebu, ale když už jste začal hodnotit mé řid...
ježiši co to tady zas z vás lítá za bláboly...? První, kdo tu začal hodnotit jak jezdím nebo ne, jste byl vy, na to jsem vám opáčil, že bych to také mohl hodnotit, ale jelikož vás neznám, dělat to nebudu, stejně tak nechápu, jak můžete hodnotit styl jízdy a počet ujetých km u někoho, koho absolutně neznáte a v životě jste neviděl. Celý váš problém tkví v tom, že jste se prostě ozval jak ta potrefená husa, když jsem napsal spokojenost s tímto motorem a dlouhodobou spotřebu 5,7 u 2,0 TDi PD. Ani náhodou jsem ten motor nevynášel do nebes, pouze jsem napsal svůj příspěvek, že JÁ jsem s ním maximálně spokojený, žádné závady jsem s ním neměl a spotřeba je velmi slušná. Kdyby jste četl pozorně(o čemž silně pochybuji) věděl by jste, že mám na tomto voze jako první majitel najeto 214 tisíc km. Vzhledem k tomu, že je to vůz z roku 2006,(i kdyby jste počítal nejstarší OII s tímto motorem z 2005) stačilo si dopočítat, že můj kilometrový průběh (ročně okolo 50 tisíc) se soukromým vozem zas tak špatný nebude. Jinak řízení vozu mne živí dnes a udělám vám radost, jsou to škodovky.Jak jsem psal v soušasné době je to služební Octavia 1,8 TSi, dále pak 1,8 turbo(tour), Fabia 1,4 16V a VW transporter 2.5 syncro. Ani náhodou nemám nějaký špatný pocit z toho, že tu někdo jako vy nenávistně napíše, že jsem zarytý škodovkář, v první řadě to tak není a i kdyby bylo, nemám s tím problém. S těmi auty mám jen ty nejlepší zkušenosti, smozřejmě, že každé má své slabé stránky, ale to se můžeme takhe bavit o každém modelu každé značky.Zahraničních aut jsem měl opravdu dost a stejně tak jako nedám dopustit na škodu octavii, tak nedám dopustit na Mondeo MKII s benz.1,8, Mitsubishi Galant se šestiválcem(poslední typ) či mnohými nenáviděný(jako škdovka) Opel, konkrétně Astra G. Všechny tyto vozy mi sloužily bez sebemenších problémů desetitisíce kilometrů. Neznám vás a tak tady nechci rozebírat jaký jste řidič nebo ne, ale většinou to je tak, že pokud se někdo chvástá jak on toho najel a že najezdíte za měsíc co já za rok, nebo co, tak to většinou s takovými chvástaly dopadá všelijak. Při nejmenším je za čas"vybodováno", nebo v nejlepším případě nějaká škarpa... Takže fakt v dobrém pane, možná by to chtělo trošku soudnosti a možná i respektu k ostatním a ne se hned zbláznit z toho, když někdo pochválí nějaký motor. Mějte se.