Jarek napísal:
Nasypat 150tis od oprav a napsat krásné cestování se SPOLEHLIVÝM AUTEM? si "magor" nebo co? takového šrota bych nechtěl ani na víkend natož s ním lítat 3 roky.. prober se!!!!
Toto auto fungovalo výborně, 150 tisíc Kč je za 240 tisíc km adekvátní, je to i včetně pneumatik. Jistě, že pindalové, kteří píší takové příspěvky, jezdí sami na gumách z pneubazaru, lijí tam minerální olej za 65 Kč/l, tlumiče ve 200 tisícíh by neměnili protože jízdní vlastnosti na šlupkách gumách tak už beztak nezachrání, olej z převodovky by klidně nechali kapat (vždyť když tam nějaký ještě je ta vo co go), tito lidé by skrátka náklady dokázali podstatně snížit. Za kvalitní a nešizený servis včetně gum je to při trochu svižnější jízdě zcela adekvátní částka. Záleží na každém, jak moc chce šetřit, s čím vším se je ochoten u vozu smířit, jen aby nemusel vydat korunu. Kdysi jsem měl Alfu 33 16V a překvapilo mne, jak všichni poté, co jim začalo téct servořízení, scháněli řízení bez posilovače ze základních modelů. Přitom repase vyšla jen na 5500 Kč. Byl jsem v daném roce jediný, kdo si tu sadu objednal, a to jich tady tehdy jezdily mraky. Ale i těch 5000 je pro ubrečeného zaprděného maločecha přílišná raketa, raději se bude prát s volantem.