anonym napísal:
šetři slova ty magore.... je to trochu jinak než tu píšeš.... vždycky když se objeví recenze, nebo porovnání o škodovce, tak se do toho hlavně začnou srát antiškodovkáři, kteří o škodovkách vědí hovno. Jako ty!!!!!!!!!!!!
Antiškodovkáři se někdy vyjadřují proto, protože Škodovkáři "robijou machry, ale hajzly mají na hodbě" jak říkal Bolek v jednom filmu, tak to dráždí. Si nasadí své americké brejle, stáhnou okýnko (protože přes něj moc nevidí) s levnýma foliema. Pustí cigánský rep nebo co to je, a vyčumují po okolí zda se někdo nekouká na jejich 20 palcová aukro kola. A při rozhovoru ano máš dejme tomu taky auto, ale já mám tu Oooo-KtÁÁÁ-vIIJI !!! A samozřejmě s profesionálním čipem. To je to co lidi dráždí, samotné auto ne. Je prostě zcela průměrné a obyčejné. V něčem se povedlo, v něčem míň. Ale ty jejich nosy nahoru, to mě vždycky udivuje a to je ten důvod proč je nemám rád. Ze dvou vybraných bych vzal asi Focuse, právě proto abych nepatřil do "provařené" sklupiny. Byť uznám že lepší (ani horší) asi nebude.