A4 napísal:
Opět bych měl dotaz na redakci: není možné mazat urážlivé a takové příspěvky, které evidentně nesouvisí s tématem? Už jsem se na to ptal několikrát, ale páni redaktoři zatím zarytě mlčí. Prakticky každá diskuze je zaplevelená stupidními příspěvky, viz např. tady ten primitiv, co umí napsat jen "ty si cap". Stránky TipCars už navštěvuju pár let, a bohužel musím říct, že jejich kvalita, a to zejména právě těm diskuzím" je čím dál horší. Dřív se člověk z diskusí aspoň něco dozvěděl, nebyly plné urá...
NAPROSTEJ SOUHLAS !!!! Mě už ani nebaví do diskuzí na Tipcarsu psát, dřív se tady diskutovalo, byly to i hádanice a boje, ce je lepší, ale mělo to nějakou úroveň, argumenty... Teď když tu někdo napíše, že má auto z koncernu, nedej bože octavii, nebo fabii, je z něj národní hovno, debil a ubožák.... Proč vám všem proboha tolik leží v žaludku ??? Proč vás sere, že je HTP tříválec? Proč vám to nevadí u jiných aut, jako je Polo, Ibiza, nebo Corsa ??? Asi kdyby ty motory byly totálně na nic, nebyly by tak prodávaný. Ano já bych si ho taky nikdy nekoupil, protože jsem autíčkář i srdcem a prostě mi ten zvuk tříválců nesedí, proto si kupuju jiná auta, která mají lepší zvuk a hlavně výkon a klidně se teď zase po.erte, mám Octavii 1,8T 4x4, ještě s chipem a jezdí opravdu dost slušně a okolo 8-9, což je na aktuálních 190PS slušný...a i v základu je 1,8T považován za jeden z nejpovedenějších Turbo benzínů vůbec... Tak tady diskutujte proboha argumentama a nepředvádějte někteří, jaký jste bezmozci a nuly.