Piatok 23.03.2007 08:16,
Pěkný článek!
Pane Vaculíku,
to, že skáčete s Loganem čtyřmetrové skoky, to bych ještě pochopil, Logan je třeba řádně otestovat, tváří se přeci jako robustní lidovka.... :o)
Ale že ty Oktávky nenávidíte kvůli (de)mentalitě jejich řidičů tak, že budete hopsat a krosit i s nima - tak to je mazec. Protože Oktávia je na předek nízká a ve spojení s TDI vepředu je lízátko jen kousek od země.
Ale jinak Vás plně chápu, najezdím toho hodně a když vidím Octaviu, nejhůře s TDI, tak podvědomě čekám nějakou prasárnu...a často mě instinkt nezklame...
S tím deficitem osobnosti u řidičů firemních koncernových aut - ano, taky si to myslím, je to ten důvod, proč tak prasí, ale dle mého soukromého sledování je zde faktor intenzity prasení ještě jeden - totiž velikost auta, jeho stáří a příslušnost ke značce v KONCERNU.
Totiž i jinak klidní a pomalí důchodci, kteří evidentně Fabii nemají jako firemní, když před sebou spatří např. Felicii či nedej bože Favorita, kterého logicky měli před Fabií :o), se snaží sobě i řidiči Feldy/Favoše dokázat, že mají ted' navrch přeci oni...
Protože když oni zažívali ve Favoritu to, že byli předjížděni a vyblikáváni většími a novějšími vozy , tak byli frustrováni a ted' přeci mají co vracet a přenechávají roli looserů právě těm řidičům Felicií a Favoritů...
A role velikosti vozu - mám přece Octaviu, tak co se ta Fabia přede mnou tak vleče? ... Ale když jedu v Passatu, tak mám z té nové A6, co jede přede mnou, přece zákonitě respekt, byt' by se vlekla...
Jinak si ty prasata ve firemních koncernových autech vysvětlit neumím a taky proto bych si v životě z koncernových aut nic nekoupil - hierarchie jejich řidičů "já na to mám" (A6, A4, Passat) oproti "já ještě musím jít nahoru" (Superb, Octavia, Fabia combi HTP), se mi hnusí. Ale čest vyjímkám, to ano, jenže těch je málo, je to asi těžké, jít proti proudu...
Poslední dobou na našich cestách dle mého "výzkumu" přibývá ještě jednoho typického firemního vzu, jehož řidiči (hlavně řidičky), prasí také hojně - jedná se o Opely Astra, kombíky, CDTI. Řídí ho nejčastěji dealerky kosmetických firem, farmaceutické reprezentantky - soudě dle nápisů na vozech. To je také radost...
Jinak díky za hezký článek.
reagovať