Štvrtok 09.02.2012 19:39,
stejný problém
Před rokem a půl jsme řešili stejný problém. Naši Fabii Combi 1,4 16V 55Kw nám ukradli a když jsem dostal 75 000 plnění od pojišťovny tak mi bylo jasno, že ojetinu musím řešit do 35 000,- Kč (dalších 40 000 ponechat na nutné investice). Ale sehnat takové auto je kumšt. Chtěl jsem auto alespoň na 4 roky a kombika (máme malé mimi). Felicie ? Ani boha....vysoká cena ojetin a prakticky vše s totální korozí...navíc ten komfort...Fabie ? Těch je přehršel, ale v nízké cenové hladině většinou auta složená ze tří jiných. To jsem již měl a vím co je to následně za investice. AUto vypadá jak nové, ale podvozkově ? Když je to špatně udělané, tak budete měnit klouby 2* do roka. Navíc i Fabie I již bere koroze. Tak jsem dlouho pátral, až jsem našel Lancii Kappa SW 2,4 TDS. Koupil jsem za 33 000,-. Na tachometru 135 000, tedy věřil jsem v 235 000. Ihned po koupi jsem nechal udělat rozvody. Na 5V překvapivě jen 5000,- Kč. Do roka jsem do toho těch zbylých 35000 narval, ale myslím, že teď mám na dlouho klid a hlavně....je to auto naprosto bez koroze i na podvozkových částech, na karoserii ani ďubka a to je již 16 let staré. Spotřeba kolem 8-9 litrů, absolutní komfort jízdy, výborná síla motoru, sedačky Alcantra jak křesla v obýváku....další ojetý vůz je jasně Phedra,
reagovať