Šakal napísal:
Přesně tak, kdyby tady byl od jakživa Žigul, tak si naše zabedněná veřejnost kupuje pořád novější Žigulíky. Když tady někdo napíše jak to je, tak se na něj hned sesypou lidi, kteří mají škodivku od jakživa a začnou psát, jak je to dobré auto, že je nikdy nikde nenchalo atd. Tito lidé už neposuzují, jak se to auto řídí po 100 000 km, jaké vydává pazvuky, jak řadí, jak pracuje motor a za jakou spotřebu. Prostě je to jenom držák a hotovo. Jenže Vážení já chci od auta trochu víc, takže never more schade.
Hm, tak to je fakt, můj strýc si nedávno koupil felinu z roku 98. za 95táců.(Předtím měl fagota a předtím stovárnu.) Byl v sedmém nebi a ukazoval mi, že auto má i otáčkoměr
) Asi za měsíc přišel za mnou, že se mu nějak hejbe řadící páka, říkám mu, že je to normální (u škůdky), ale nedalo mu to a jel do servisu. Nechal tam nějakou stovečku a už mu to zase připadá jako fáro. Pak jsem ho nechal svézt v Hondě civic z roku 94. co má moje manželka. V tu chvíli se mu zhroutil celý svět. Stará plečka a má centrál, servo, okna v el, šíbr,motor 1,4, ale jede jak z praku a za 6litrů, místo jeho skoro 8l/100km. Prostě ta Honda je stará, opotřebovaná, obouchaná, ale je lepší než nová Fabia 1,2 HTP a to mi nikdo nevymluví. Proč to ale píšu? Protože kdyby se můj starý strýc v té Hondě nesvezl, tak si taky dodnes žije ten virtuální Škoda-sen.Čus