0
späť

diskuze k tématu: Nová Fabia sériově

kategórie zaradenia témy: česká vozidla
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 09.12.2006 01:01, pekne
Jak se mi zatim na zadnych sponaznich fotkach nova fabka nelibila, tak na te ilustraci modre barvy v textu vypada vazne dost dobre Tak hura do toho (vyroby) a pul je hotovo... Pekny vikend
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 09.12.2006 02:35, RE: pekne
NorMack napísal:
Jak se mi zatim na zadnych sponaznich fotkach nova fabka nelibila, tak na te ilustraci modre barvy v textu vypada vazne dost dobre Tak hura do toho (vyroby) a pul je hotovo... Pekny vikend
No, sice to není nic pro mě, ale vzhledově to zatím jde. Nejvíc jsem zvědavý na ty motory
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 09.12.2006 08:13, fabia II
skoda ze jeto skoda
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 09.12.2006 15:04, souběh výroby
dino napísal:
skoda ze jeto skoda
Tak jsem doufal, že si příští rok koupíme současnou fabii kombi 1,4 16V v eleganci tak za 300 tisíc a ono asi NE.... No uvidíme. Každopádně se těším, až si toho většího swifta budu moci vyzkoušet... Pořád si totiž myslím, že se u nás prostě nevyplatí koupit jeté auto střední třídy (v bazaru), než radši nové auto o třídu nižší - pokud chce člověk s tím autem denně jezdit do práce a je na něm závislí. (i když jsem se zbláznil a chci prodat fabii kombi 1,4 50 MPI attractive 2003 s najetými 27tis.km s pravidelným servis a pečováním - jezdí s ní paní - a koupit C5 2,2HDI 2003, v bazaru "tvrdí", že má jetých 90tis.km. Kdyby se mi tak ta C5 nelíbíla, ach jo..)
Sorry, že jsem odbočil od tématu, i když vlastně.....?
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 09.12.2006 16:53, Finally
Ale myslim ze uz bylo sakra na case dat do vyroby druhou generaci fabii. Na cestach jsou skoro jen tyto vozidla videt!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 09.12.2006 20:05, RE: souběh výroby
Petr napísal:
Tak jsem doufal, že si příští rok koupíme současnou fabii kombi 1,4 16V v eleganci tak za 300 tisíc a ono asi NE.... No uvidíme. Každopádně se těším, až si toho většího swifta budu moci vyzkoušet... Pořád si totiž myslím, že se u nás prostě nevyplatí koupit jeté auto střední třídy (v bazaru), než radši nové auto o třídu nižší - pokud chce člověk s tím autem denně jezdit do práce a je na něm závislí. (i když jsem se zbláznil a chci prodat fabii kombi 1,4 50 MPI attractive 2003 s najetými 27tis.km...
Vzal bych něco po operativním leasingu - LeasePlan takhle rozprodává auto po čtyřech letech autobazarům. I to je sice lehká sázka do loterie, ale přeci jen, bude-li to mít Servisku (a mělo by, bez toho bych to nekupoval), je téměř na 100%, že to mělo alespoň pravidelný servis ve značkovém servisu. Na utě se bude se měnit pouze spotřebák, i to sice vyjde u C5 na nějakou tu desetitisícovku, ale ta sleva oproti novému autu je značná. Sám jsem takhle koupil Mondeo a jsem spokojený.
Ještě k tomu LeasePlanu, auta prodávají Autobazarům přes WWW aukce a autobazary jsou zavázány, že nebudou u těchto vozů stáčet kilometry, pokud by to udělaly a přišlo by se nato, tak je z dalších kšeftů odtřihnou a ono to budou dobré kšefty, protože to jsou fakt auta po pravidelném servisu za relativně nízké ceny.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 09.12.2006 21:09, RE: pekne
NorMack napísal:
Jak můžeš říct pěkné, takovejdle hnus hnusnej. Třeba opel G to je třída.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 10.12.2006 12:43, RE: pekne
NorMack napísal:
Přesně tak, ilustrační foto vypadá dobře, to se musí nechat, uvidíme, jaká bude výbava a za kolik peněz. I když v ČR je úplně jedno, jaká bude cena, protože lidi kupují Fábie jak urvaní z řetězu bez ohledu na to, co nabízí konkurence.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 10.12.2006 14:52, RE: pekne
Evžen Huml napísal:
Přesně tak, ilustrační foto vypadá dobře, to se musí nechat, uvidíme, jaká bude výbava a za kolik peněz. I když v ČR je úplně jedno, jaká bude cena, protože lidi kupují Fábie jak urvaní z řetězu bez ohledu na to, co nabízí konkurence.
Na druhou stranu - Fabia je auto pomerne povedene, neni nadprumerne poruchove, ma sirokou servisni sit a v neposledni rade tim lide podporuji domaci ekonomiku. Ve srovnani s mnohymi paskvily neni ani tak uplne seredne. Je ale pravda, ze nejsem tak bohaty, abych si novou Fabii v dohledne dobe poridil. Proto jezdim autem starsim, ale nesrovnatelne lepe vybavenym a o nekolik trid vetsim.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 10.12.2006 20:55, Corsa
No nic moc. Corsa je hezčí.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 11.12.2006 06:32, RE: Corsa
Pola napísal:
No nic moc. Corsa je hezčí.
Souhlas,Corsa nebo Grande Punto!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 11.12.2006 07:24, Skoda
Můžu napsat jen jediné,hurá a všichni utíkejte klapky na oči,nedívat se doleva,doprava a koupit novou Fábku,že jsou i lepší a levnější auta,to je přece propaganda,přece jsme povinni si koupit české auto.NIc víc už nedodám,stejně se tady na mě škodováci sesypou.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 11.12.2006 07:31, RE: Skoda
Tonny napísal:
Můžu napsat jen jediné,hurá a všichni utíkejte klapky na oči,nedívat se doleva,doprava a koupit novou Fábku,že jsou i lepší a levnější auta,to je přece propaganda,přece jsme povinni si koupit české auto.NIc víc už nedodám,stejně se tady na mě škodováci sesypou.
Z toho si nic nedelej,vseci neco maj i proti me,jsem totiz odpurce koncernu,ale jim to nevysvetlis!Jsou jak nakazeni nejakou nemoci!
Jinak ta fabka je hnusna stejne jako hroomster
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 11.12.2006 09:39, RE: souběh výroby
Petr napísal:
Tak jsem doufal, že si příští rok koupíme současnou fabii kombi 1,4 16V v eleganci tak za 300 tisíc a ono asi NE.... No uvidíme. Každopádně se těším, až si toho většího swifta budu moci vyzkoušet... Pořád si totiž myslím, že se u nás prostě nevyplatí koupit jeté auto střední třídy (v bazaru), než radši nové auto o třídu nižší - pokud chce člověk s tím autem denně jezdit do práce a je na něm závislí. (i když jsem se zbláznil a chci prodat fabii kombi 1,4 50 MPI attractive 2003 s najetými 27tis.km...
No, k tomu ti akorát můžu poradit, aby sis přečetl nějakou recenzi nebo zkušenosti o C5 - uvidíš, že to není dobrý nápad. No jo no, ale láska je silnější to chápu )
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 11.12.2006 14:57, RE: souběh výroby
Riccardo napísal:
No, k tomu ti akorát můžu poradit, aby sis přečetl nějakou recenzi nebo zkušenosti o C5 - uvidíš, že to není dobrý nápad. No jo no, ale láska je silnější to chápu )
Vypadá dobře ale škoda že to je okopírovaný Swift s předkem z roomsteru.ještě bych chtěl vidět interiér.jo a ty 3válce měli zrovna vyřadit a postavit pořádné 4válce vlastní výroby.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 11.12.2006 16:20, RE: Skoda
zigi napísal:
Z toho si nic nedelej,vseci neco maj i proti me,jsem totiz odpurce koncernu,ale jim to nevysvetlis!Jsou jak nakazeni nejakou nemoci!
Jinak ta fabka je hnusna stejne jako hroomster
Pro zigiho: ty jsi takovej Kolega ze Slovenska v českým vydání. Ten píše na Škodovku taky jen samou kritiku, jo pardon, ty ještě navíc umíš napsat hovno to pojede a hroomster.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 11.12.2006 21:17, RE: souběh výroby
Riccardo napísal:
Dík,
rozum asi zvítězí )

about ZIGI: je to dost těžkej případ, navrhoval bych absolutně
ignorovat..
reagovať

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.