Petr napísal:
Tak jsem doufal, že si příští rok koupíme současnou fabii kombi 1,4 16V v eleganci tak za 300 tisíc a ono asi NE.... No uvidíme. Každopádně se těším, až si toho většího swifta budu moci vyzkoušet... Pořád si totiž myslím, že se u nás prostě nevyplatí koupit jeté auto střední třídy (v bazaru), než radši nové auto o třídu nižší - pokud chce člověk s tím autem denně jezdit do práce a je na něm závislí. (i když jsem se zbláznil a chci prodat fabii kombi 1,4 50 MPI attractive 2003 s najetými 27tis.km...
Vzal bych něco po operativním leasingu - LeasePlan takhle rozprodává auto po čtyřech letech autobazarům. I to je sice lehká sázka do loterie, ale přeci jen, bude-li to mít Servisku (a mělo by, bez toho bych to nekupoval), je téměř na 100%, že to mělo alespoň pravidelný servis ve značkovém servisu. Na utě se bude se měnit pouze spotřebák, i to sice vyjde u C5 na nějakou tu desetitisícovku, ale ta sleva oproti novému autu je značná. Sám jsem takhle koupil Mondeo a jsem spokojený.
Ještě k tomu LeasePlanu, auta prodávají Autobazarům přes WWW aukce a autobazary jsou zavázány, že nebudou u těchto vozů stáčet kilometry, pokud by to udělaly a přišlo by se nato, tak je z dalších kšeftů odtřihnou a ono to budou dobré kšefty, protože to jsou fakt auta po pravidelném servisu za relativně nízké ceny.