0
späť

diskuze k tématu: Nová Fabia Combi - poprvé na vlastní kůži

kategórie zaradenia témy: česká vozidla
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 15.01.2008 20:05, RE: Cestující MHD
anonym napísal:
Pane idiote, jestli-pak jste si spočítal, pokud máte alespoň pět tříd obecný školy, kolik to vaše smradlavý 1,9 TDI otráví lidí vypouštěnými emisemi; dneska machrujete, zítra přijde nutně limit =norma maximálně vypouštěných množství a ještě budete nehtíčky škrábat na emise u škodovičky, chá, chá; vaše vysokoblahorodí, vaše arogantnosti, díky vám a vám podobnejch zítra nebudeme mít co dýchat...
Co to placate clovece? Vite vubec jaka emise a jakych skodlivin pada v uvahu u zazehoveho/vznetoveho motoru?
Tusite vubec ze onen cerny oblacek sazi co byva viditelny u vznetoveho motoru je to co nas trapi asi nejmene?
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 16.01.2008 09:42, Fabie
Díky takovým lidem jako jste vy, kteří potřebují silná auta je tolik nehod. Když jedu předepsanou rychlostí tak mě všichni předjíždějí. Bezvýznamní lidé, kteří spěchají a nemají kam. Jestliže někoho uspokojí, omlácená, havarovaná, zapáchající ojetina, která má na tachometru 180000 tisíc km. a ve skutečnosti nejméně 2x tolik tak mu pak nezbývá nic jiného než pomlouvat Fábii aby sám sebe přesvědčil jak dobře koupil. Já bych se ojetého auta ze západu štítil. Falšuji se jak servisní knížky, tak technické průkazy a o stáčených tachometrech ani nemluvě. A názory že ve Fábii je špatné svezení to jsou ty "kyselé hrozny". Psát o tom že, ten komu se líbí jízda ve Fábii nerozumí autům, je směšné. Svést se jakýmkoliv autem je dnes v bazaru jednoduchá záležitost. Svezl jsem se v několika takových hajtrách, hrůza, děkuji nechci.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 23.01.2008 20:07, RE: Nebezpecny stredovy panel
anonym napísal:
A co rikate na ten nebezpecne trcici roh sterdoveho panelu o ktery si pri jakekoliv havarii rozdrtite koleno a budete radi, ze to nekdy rozchodite.
Mela to i stara Fabia a je to tam zas. Sjem ortoped a nekolik pripadu jsem jiz na sale delal. Myslim, ze je to skoro na zalobu proti vyrobci.

jsi hovado
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 23.01.2008 20:07, RE: Nebezpecny stredovy panel
anonym napísal:
A co rikate na ten nebezpecne trcici roh sterdoveho panelu o ktery si pri jakekoliv havarii rozdrtite koleno a budete radi, ze to nekdy rozchodite.
Mela to i stara Fabia a je to tam zas. Sjem ortoped a nekolik pripadu jsem jiz na sale delal. Myslim, ze je to skoro na zalobu proti vyrobci.

jsi hovado
reagovať
1 2 3

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.