0
späť

diskuze k tématu: Nová Fabia Combi - poprvé na vlastní kůži

kategórie zaradenia témy: česká vozidla
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 26.11.2007 09:37, Fabka
Tim kufrem je fabka neprekonatelna, škodovka proste umi...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 26.11.2007 10:15, Cestující MHD
Kdybych to kupoval a měl z toho auta mít aspoň trochu radost, tak připadají v úvahu pouze motory 1,9 TDi a 1.6 benzín. Ostatní je děs běs.....
To už bude ale trochu o jiné ceně, než základ(odhaduju přes 400k) a to bych dal přednost ojeté O2, nebo něčemu jinému....
Kdybych ale chtěl nové auto s velkým kufrem, co "jen" jezdí tak půjdu i do té slabé 1.2, zážitek z jízdy ale = 0, to je jasný....
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 26.11.2007 10:56, RE: Cestující MHD
anonym napísal:
Kdybych to kupoval a měl z toho auta mít aspoň trochu radost, tak připadají v úvahu pouze motory 1,9 TDi a 1.6 benzín. Ostatní je děs běs.....
To už bude ale trochu o jiné ceně, než základ(odhaduju přes 400k) a to bych dal přednost ojeté O2, nebo něčemu jinému....
Kdybych ale chtěl nové auto s velkým kufrem, co "jen" jezdí tak půjdu i do té slabé 1.2, zážitek z jízdy ale = 0, to je jasný....
To víš že jo ty znalče, na zážitky si lidi kupují úplně jiná auta než fabie..
Další "odborník" který si myslí, že malé auto musí mít motor minimálně jako auto ve střední..a ono třeba ani nemusí, je totiž podstatně lehčí.. Jezdi si dál červeným busem a závistivě koukej jak fabie 1.2 lítaj kolem tebe..
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 26.11.2007 11:11, RE: Cestující MHD
anonym napísal:
Další "odborník" který si myslí, že malé auto musí mít motor minimálně jako auto ve střední..a ono třeba ani nemusí, je totiž podstatně lehčí.. Jezdi si dál červeným busem a závistivě koukej jak fabie 1.2 lítaj kolem tebe..
A je to tu zase. Arogance a nerespektování názoru někoho jiného, dělá ti to velký problém, že? Proti třívalcovým motorům v zásadě nic nemám, komu stačí, ať mu slouží. Ale konkurence mnohdy nabízí za méně peněz více muziky. A o tom to je. Fábie je předražená. Kdo trošku rozumí autům a umí počítat, tak pochopí. Novou Fábii bych si nekoupil, za stejné prachy raději ojetinu s prokazatelným původem o třídu výš.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 26.11.2007 11:25, RE: Cestující MHD
anonym napísal:
A je to tu zase. Arogance a nerespektování názoru někoho jiného, dělá ti to velký problém, že? Proti třívalcovým motorům v zásadě nic nemám, komu stačí, ať mu slouží. Ale konkurence mnohdy nabízí za méně peněz více muziky. A o tom to je. Fábie je předražená. Kdo trošku rozumí autům a umí počítat, tak pochopí. Novou Fábii bych si nekoupil, za stejné prachy raději ojetinu s prokazatelným původem o třídu výš.
No když je ten názor blbej tak ho prostě respektovat nemůžu . Fabia je podle mě normální auto pro normální lidi s průměrným příjmem. Samozdřejmě že jsou v dané třídě auta lepší ,ale i horší . Hold někdo holky jiný vdolky.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 26.11.2007 11:39, RE: Cestující MHD
anonym napísal:
No když je ten názor blbej tak ho prostě respektovat nemůžu . Fabia je podle mě normální auto pro normální lidi s průměrným příjmem. Samozdřejmě že jsou v dané třídě auta lepší ,ale i horší . Hold někdo holky jiný vdolky.
auto nížší třídy není průměr, to je zkrátka nižší třída
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 26.11.2007 11:40, RE: Cestující MHD
anonym napísal:
Já zase nepovažuju za blbý názor, že jakékoliv auto je drahé. Protože pokud se taková úvaha dostatečně zabydlí v podvědomí velkého množství lidí, zkusí někdo třeba udělat totéž levněji... A to se netýká jen VW koncernu.
V dané třídě jsou jistě auta lepší i horší, ale problém je, že i některá z těch lepších jsou levnější.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 26.11.2007 12:30, RE: Cestující MHD
anonym napísal:
Jsem prostě pro bezpečné předjíždění na okresních silnicích a nízkou spotřebu. To motor 1.2 nesplňuje, 1.4 má podle recenzí hrozný tvuk a vybruje......takže vychází 1.6 a 1.9.TDi, když chci trochu normálně jezdit, aniž bych se musel před předjížděním modlit....... BTW. včera jsem jel na spotřebu s Octavii1 1.9 TDi 66 kw, tři osoby, zimní pneu a spotřeba dle palubního počítače 3,9(trasa po okreskách 100km přes Mělník do Prahy). Průměrná rychlost 60 km/h a teď mne sežerte.....)))))))
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 26.11.2007 13:48, RE: Cestující MHD
anonym napísal:
Jsem prostě pro bezpečné předjíždění na okresních silnicích a nízkou spotřebu. To motor 1.2 nesplňuje, 1.4 má podle recenzí hrozný tvuk a vybruje......takže vychází 1.6 a 1.9.TDi, když chci trochu normálně jezdit, aniž bych se musel před předjížděním modlit....... BTW. včera jsem jel na spotřebu s Octavii1 1.9 TDi 66 kw, tři osoby, zimní pneu a spotřeba dle palubního počítače 3,9(trasa po okreskách 100km přes Mělník do Prahy). Průměrná rychlost 60 km/h a teď mne sežerte.....)))))))
auto na hovno, starý motory 1.6 16V byla v golfu 4 a i tam ji vyřadili, jediný motor je 1.9 tdi sice starý, ale relativně dobrý. jinak zlatá stará fabka, ta nová to je hnus,fujjj.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 26.11.2007 14:12, RE: Cestující MHD
anonym napísal:
He he. 1,2 litaji? Misto arogance koukni do tabulek kolik Fabia vazi.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 26.11.2007 14:19, RE: Cestující MHD
anonym napísal:
Hele tady se obejvi fabie a hned je ohen na tipcarsu:) Lepsi auto stejne tridy??? Nezlobte se na me, ale jaky auto myslite?? Corsu nebo getze?? Udelat tu fabii sirsi, neni co resit.....co se tyce motoru, to je jina vec, myslim si, ze 1.4 TFSi by se tam taky vesel.....co se tyce komfortu - bud auto drzi, jako fabie, a je vzadu nepohodlne, nebo nedrzi a je pohodlne, otazka co je lepsi, osobne pro me je u prdele jestli vzadu lidi skacou, hlavne ze to drzi. Oboje nejde, kdyz je maly rozvor, ci chybi viceprvek.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 26.11.2007 15:49, Ti co jedzí na mokru 180...a jim podobní
to jsou ti, kteří nedávno stáli fronty na Samary tady dnes machrují jak jim nestačí 100k, ale aby měli požitek z jízdy tak to chce dvoulitr
Než staré smradlavé, špinavé auto po nějakém bývalém NDR-ákovi, který se doma ani nevyzouvá, tak raději to nejskromněší ale nový vonící 3-válec. U mě připadají v uvahu pouze 1,9 TDI a podobné výroky to se nedá číst.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 26.11.2007 16:08, RE: Cestující MHD
anonym napísal:
koukni kolik vazi mala auta a kolik stredni tridy staci od oka ty tabulko.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 26.11.2007 17:02, RE: Ti co jedzí na mokru 180...a jim podobní
anonym napísal:
to jsou ti, kteří nedávno stáli fronty na Samary tady dnes machrují jak jim nestačí 100k, ale aby měli požitek z jízdy tak to chce dvoulitr
Než staré smradlavé, špinavé auto po nějakém bývalém NDR-ákovi, který se doma ani nevyzouvá, tak raději to nejskromněší ale nový vonící 3-válec. U mě připadají v uvahu pouze 1,9 TDI a podobné výroky to se nedá číst.
Ne každé auto z Německa je smradlavé a špinavé, trošku omezený názor. Než 3válcový navoněný skvost HTP, tak raději pořádný motor staršího data, nalítáno třeba 150 000km. Dá se vybrat a být spokojen. Ale to je moc obecně. Hodně záleží na zkušenostech každého. Tchán koupil před 5 lety Opel Vectru kombi 125 koníků, jako nová (i když 4 roky stará) za cenu 280 000Kč, původně chtěl oktávku, která byla ale cenově naprosto předražená. Dovoz z Německa, teď nalítáno skoro 200 000 km, maxim. spokojenost, občas s ní jezdím, kdyby teď prodával, víc jak devadesát papírů by za to nedostal. Sedni do Fabie s HTP a této Vectry a uvidíš ten rozdíl. Lidi, proboha otevřte oči, to jste z té firmy Škoda tak po ...? Nebo že by pseudovlastenectví?
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 26.11.2007 17:50, RE: Ti co jedzí na mokru 180...a jim podobní
anonym napísal:
Ne každé auto z Německa je smradlavé a špinavé, trošku omezený názor. Než 3válcový navoněný skvost HTP, tak raději pořádný motor staršího data, nalítáno třeba 150 000km. Dá se vybrat a být spokojen. Ale to je moc obecně. Hodně záleží na zkušenostech každého. Tchán koupil před 5 lety Opel Vectru kombi 125 koníků, jako nová (i když 4 roky stará) za cenu 280 000Kč, původně chtěl oktávku, která byla ale cenově naprosto předražená. Dovoz z Německa, teď nalítáno skoro 200 000 km, maxim. spokojenost, o...
a to navic to pred a po valce nebyla nejaka extra znacka.Bohuzel se tatry,pragy,aero-minory,wikovy,jawy atd.v tom nasem planovitem hospodarstvi neprosadily.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 26.11.2007 21:13, RE: Ti co jedzí na mokru 180...a jim podobní
anonym napísal:
a to navic to pred a po valce nebyla nejaka extra znacka.Bohuzel se tatry,pragy,aero-minory,wikovy,jawy atd.v tom nasem planovitem hospodarstvi neprosadily.
To je ta volna ruja trhu panove cesky shit je a bude cesky shit.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 26.11.2007 21:31, Vestující MHD
Jak jsem napsal ve druhém příspěvku, motory jsou tragédie, ale pokud jezdí někdo stylem "děda s kloboukem a platem vajec za zadním oknem" tak mu 1.2 HTP bude stačit. Já bych jí bral jak jsem psal jen jako nutné zlo, prostě takový "buřt z Hypernovy", člověk se nají, ale nepochutná si. Osobně bych volil 1.6(který je dost starý a nic moc), nebo 1.9 TDi 77 kw, ten už je ale taky zastaralý a má hrubý běh...ale je to asi to nejlepší. Opravdu nemám rád, když mne při předjíždění zdržují piloti 1.2 HTP FAbií a podobných autíček a já jsem nucen se díky jejich ubohé pružnosti vracet zpět za předjížděné auto. Toto je velice nebezpečné
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 26.11.2007 21:51, období temna
v literatuře se tomu říkalo období temna, v motorismu se tomu říká období koncernu vw ))
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 26.11.2007 21:54, RE: Fabka
anonym napísal:
Tim kufrem je fabka neprekonatelna, škodovka proste umi...
jakym kufrem??? litry jsou nahoněné pouze tím, že roletka je posunuta pořádně vysoko. jinak 1.2 je vhodný pouze na popojíždění po garáži, auto na prd. o stabilitě prázdného auta nemluvě.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 26.11.2007 23:17, RE: Ti co jedzí na mokru 180...a jim podobní
anonym napísal:
Ne každé auto z Německa je smradlavé a špinavé, trošku omezený názor. Než 3válcový navoněný skvost HTP, tak raději pořádný motor staršího data, nalítáno třeba 150 000km. Dá se vybrat a být spokojen. Ale to je moc obecně. Hodně záleží na zkušenostech každého. Tchán koupil před 5 lety Opel Vectru kombi 125 koníků, jako nová (i když 4 roky stará) za cenu 280 000Kč, původně chtěl oktávku, která byla ale cenově naprosto předražená. Dovoz z Německa, teď nalítáno skoro 200 000 km, maxim. spokojenost, o...
zase nekdo srovnava vectru s fabii.....kdyz srovnavas a machrujes s nejakou narezavelou vectrou s rozsypanym rozvodakem, tak si alespon troufni na stejnou tridu a dobu vzniku blbe..pokud dobre pocitam...vectra 1998-1999, ja mam BMW 323i E46, stejna trida, stejne stari (mam teda rok 2000, ale to je jedno). Oproti memu autu je tedy vectra tvyho tchana kus hlucnýho, smradlavyho plechu s mizernou pasivni bezpecnosti, mizernou spolehlivosti a s podprumernyma jizdnima vlastnostma (pochybuju ze mas vyhrivany kresla, ESP a elektriku vzadu, mozna za priplatek, kdybys tu Vectru kupoval dneska a novou). Tak se tu nenasirej do normalnich aut jako Fabie a Octavie. Myslim si, ze i stara Octavia 1.8T tvych 125 koní v opelu pořádně a potichu prohnala..
reagovať
1 2 3

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.