Petr S napísal:
V podstatě stačí když ve městě někdo nedá 120-tce přednost a je to už asi na hraně i při 50 km/h při čelním nárazu. Leckde je povolená 70tka. Když 5* auto vezme v 70tce (reálně cca 64 km/h - rychlost z crash testu) z boku mastodonta, co mu nedal přednost, tak řidič 5* auta vystoupí a odejde po svých i když to je super mini kategorie.<br>
Stalo se mi že mi nedal ve městě přednost chlápek ve Formanovi, stačil jsem se mu vyhnout jen tak tak, naproti nic naštěstí zrovna nejelo. Pokud bych ho trefil ...
ludia su uz strasne rozmaznani a vypiplani. Pizza do domu, uhlopriecka minimalne 12metrov, 200TV programov, MP3. K comu to vedie, pre nas obyc ludi k nicomu dobremu. Pre nadludi k vacsiemu hyperluxusu. Ak niekto vyrobi auto alebo motorku, ktora pri 300 km/h ochrani do bodky posadku, kto sa bude chciet potom na takom aute vozit. Ved tam ide o nebezpecie - to je zaklad, podstata a hlavna spatna vazba pri tychto veciach.
Ak by to nebolo nebezpecne tak by sme nemali pud sebazachovy a burali by sme bezne. Viem, ze nieco ine to je v premavke ale aj tak, kazdy by mal citit pud sebazachovy pri jazde a nie vyrabat a kupovat umely pocit bezpecia a tym konat spatne. Kazdy argumentuje svojou rodinou, tak ju nikam nevozte, nedovolte sa deckam bicyklovat, chytat spinave klucky v skole...Lenze treba vychovat narod este vacsich vypipilancov a rozmaznancov - bez urazky neberte to osobne