Celicak napísal:
Já bych renaulty zas tak nehanil. Jezdil jsem s nima, jezdím s nima a závady jsem neměl. Jen údržba. Bohužel pán měl smůlu, ale to se u těchto vyších tříd sem tam stává. Kámoš by mohl povykládat co je nazlobyla Audi A6 Avant 2.5 TDi V6. Výčet by nebyl o nic chudší...
Kdybych se měl rozhodovat, šáhnu stejně po Audi. Na francouzská auta moc chvály neslyším. Nechci mít předsudky, ale design by neměl vítězit nad řemeslným zpracováním. Sám s Renaultem zkušenost nemám (protože se bojím), ale přítel mámy si s Lagunou užil. Sice je částečně lama, protože ho koupil v 3A a už podle kontrolních ukazatelů byl podezřelý, nicméně asi by se ho jinak nikdo nezbavoval. Jo a problémem byla aut. almara. A o cenách ND taky jen slyším, že jsou vysoké. Je to pravda nebo je to hospodský kec? Musí být strašné koupit si takové nespolehlivé auto, jako nové a vědět, ža za 2 roky skončí záruka, ale kolotoč možná bude pokračovat a s prodejem to dobré nebude. Měl bych špatné svědomí i strach prodat někomu takovou plečku.