zigi napísal:
Dobrá recenze, ale porovnávat jízdní vlastnosti Scéniku s Focusem je trošku úlet mimo.
Kdyby chtěl, už ho za tou zatáčkou ani neuvidíte!
Focusu se těžko vyrovnávají hatchbacky v nižší střední třídě a nějaké MPV už nemůže mít ani tu nejmenší šanci, kor Renault, který má měkce nastaven podvozek!
asi mate pravdu, ze pokud by mel ve focusu silnejsi motor (byl tam 1,8TDDi), tak by me do zatacek urcite dal a nebo bych ho brzdil. Ale cesta byla do kopce, a tak jel na hranicich moznosti, stejne jako ja a ani jeden jsme se nebrzdili (trasu jsme jeli za dovolenou nekolikrat). Focus ma perkfetkne prorpacovnou zadni napravu. Se spolehlivsoti te napravy je to horsi, ale jizdni vlastnosti ma skvele. U scenica j e nejvetsi slabinou naklaneni, ale pokud se do toho auta trochu vzijete, tak se prestanete bat, ze se auto prevrati. Neni to prijemny ten naklon, ale je to auto delany na pohodli... Ale jak rikam, tak ani do ted se mi auto jeste neutrhlo, kam jsem chtel, tam jsem jel, sice s piskotem od gum a jiste mensi ovladatelnosti nez u focuse vlivem naklonu, ale stale drzel. Dnes si jdu vyzvednout lity kola a snad do patka budu moct napsat zkusenosti na nich a na pneu 205/50/16, ktere mi uz lezi v garazi.