Pondelok 30.06.2008 09:59,
frantíci
Já mám 8 let Peugeota 405 1,8 bene. Já osobně s ní najel 150 tkm. Při koupi měla údajně stovku. Mám jenom a jenom dobrý zkušenosti. Krom rozvodů + spotřebka vůbec nic. Ani korunu navíc. Teda když vynechám mnou proraženej chladič. Jízda celkem v pohodě, spotřeba se pohybuje kolem sedmičky, i když se to někdy na dálnici pohoní, je to max těch 8,5. Motor sice není ždánej zázrak, studenej řve jako kráva, ale po zavření dveří je to snesitelný, řekl bych stará koktáva je hlučnější (tu má manželka - 1,6/74). Jezdí kolem "tachecových" 170-180 celkem v pohodě, ale už to dlouho nevydrží. Musím říct, že optimální je tak 150-160 a je to bez problémů třeba celej den. Takže já řečem, že frantíci jsou křápy nějak moc nemůžu věřit. A to mám starou šunku, z 95 járu. Ale nikde ani stopa po rzi, nic uvnitř nevrže (na rozdíl od té kokty), opravdu si myslím, že celkem podařený auto, za hodně málo peněz hodně moc muziky. Ale nevím, jak sou na tom třeba 406, rencka sem nikdy neměl, ale soused ano (R21 2,2) a celkem si to chválil. Jeho syn má už tak 6-7 let Xantii se stejným motorem jako moje 405 a je taky spokojený. Žádnej z nás nějak do servisu krom té spotřebky nejezdí. Takže opravdu nemůžu souhlasit, že by frantíci něco nějak extra pokazili.
reagovať