anonym napísal:
Gratuluji a přeji Vám ať to tak pokračuje, ale to jste asi výjjimka potvrzující pravidlo. S tímto motorem nemám vlastní zkušenost, ale přečetl jsem kde co a zkušenost shodná s Vaší je, řekl bych skoro raritní. Ono taky záleží jak kdo s danou technikou jezdí a pečuje o ní.
Vážený pane,přesně takhle vznikají pověsti o spolehlivosti - či spíše nespolehlivosti uvedeného motoru Volvo,o kterém už by se daly psát legendy.Ono prostě stačí,že jeden přiblblý Vaculík napíše o motorech v Laguně a Safranu kraviny a vůbec si neověří skutečnost.Není divu,že blbý český motorista,který tady těm slintům věří pak opravdu váhá,koupit či nekoupit tak krásný a pohodlný vůz jakým Laguna i dnes je.Zeptejte se kohokoliv,jestli viděl Lagunu či Safrana s tímhle motorem nepojízdného.Spíše narazíte na ,majitele,kteří mají 200 tis,km a neví o závadě.Upřímně řečeno - divím se,že Renault jako takový nezareagoval alespoň žádostí o omluvu u pana Vaculíka,když už takové slinty dal mezi prostý lid.Je vidět,že je nad věcí,na rozdíl ode mě,kterého podobné žvásty opravdu rozčilují,mám Safrana,má 206 tis.km a nikdo na něj nepoložil krom běžného servisu a rozvodů ruku.A ještě něco k tematu - vůbec bych se Lagunynebál,ještě dnes je to úžasné a pohodlné auto,za Forda bych rozhodně neměnil.