Rowen napísal:
Vazena Kylie, bohuzel, souhlasim s ostatnimi diskutujicimi, kterym, at uz jakymkoliv zpusobem, lezete na nervy. Me tedy v prve rade, svym nechutnym slohem. A pokud jde o diskuse samotne, tak jsem, opravdu, nenarazil (v dobe, kdy jsem jeste mel snahu Vase prispevky lustit) ani na jednu, ve tkere jste nejakym zpusoben neprotlacovala Citroen, potazmo C5. Pripada mi, jako by jste hlavne sama sebe ubezpecovala, ze jste si koupila to spravne vozitko. Pokud jde tedy o toto, ujistuji Vas, ze jste si z V...
Vopravdu,Kylie,to se nedá číst.Ten váš styl je naprosto příšerný,pokud jste grafomanka,zkuste nějaký časopis.Proč se nevyjadřujete k dané recenzi,ale neustále omíláte stejné věci o Citroenech.Mimochodem-taky jsem,bohužel,dva Citroeny měl a ještě dnes se budím hrůzou.
Recenze slušně napsaná,pán má skutečně srdečný vztah k Renaultům.Také,jako mnozí jiní bych mu vytknul,že olej i s filtrem za 450 nebude nic moc,ale jeho věc.Renaulta jsem nikdy neměl a ani nikdy mít nebudu,ale pánovi přeju,ať se mu vyhýbají poruchy většího rázu.