0
späť

diskuze k tématu: Přehled zimních pneumatik na sezónu 2006/2007

kategórie zaradenia témy:
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 09.11.2006 00:56, RE: Zimni gumy? ....na hovno
Peet napísal:
Za nasich otcu zadne zimni gumy nebyly a jezdilo se taky
Pokud mluvíš o prezervativech, tak ty jsou na "hovno" i v létě. Pokud je ovšem někdo nepoužívá proti "hovnu".... Pokud mluvíš o pneu, tak zimní bývají nejvíc na sníh, do hoven by asi stačily i letní.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 09.11.2006 09:54, Kléber
Zajímalo by mne, jaké máte kdo zkušenosti se zimními pneumatikami Kléber Krisalp. Moc testů jsem na ně nenašel, ani článek se o nich nezmiňuje...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 09.11.2006 10:28, RE: Kléber
Jack napísal:
Zajímalo by mne, jaké máte kdo zkušenosti se zimními pneumatikami Kléber Krisalp. Moc testů jsem na ně nenašel, ani článek se o nich nezmiňuje...
Jak jsem už psal, nejsou vůbec špatné. Pokud uvažujete jestli barum,debica,atd., nebo krisalp, rozhodně běžte do kleberu.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 09.11.2006 13:45, RE: Kléber
petr napísal:
Jak jsem už psal, nejsou vůbec špatné. Pokud uvažujete jestli barum,debica,atd., nebo krisalp, rozhodně běžte do kleberu.
Mám osobní zkušenost s Kléber Krisalp a nemohu doporučit. U mého vozu se prudce zhoršili jízní vlastnosti na suchu a to takovým způsobem že jsem takřka nové pneu věnoval otci a koupil si raději Michelin Alpin A3, byť se tvrdí že Kléber je z 80% právě Michelin...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 09.11.2006 14:34, RE: Kléber
Figo napísal:
Mám osobní zkušenost s Kléber Krisalp a nemohu doporučit. U mého vozu se prudce zhoršili jízní vlastnosti na suchu a to takovým způsobem že jsem takřka nové pneu věnoval otci a koupil si raději Michelin Alpin A3, byť se tvrdí že Kléber je z 80% právě Michelin...
Kleber patří do koncernu Michelin, podobně jako Barum do Continentalu. Jedná se samozřejmě o jinou kategorii pneu (proč si pseudokonkurovat, že). Jinak by bylo dobré vědět, zda šlo o starší Krisalp 3 nebo o Krisalp HP, což je zase někde jinde. Zkoušel jsem na vlastní kůži Michelin Pilot Alpin2 na naší P307 Bk a Kleber Krisalp HP na oct.2 matky své ženy (nechci použít to pejorativní slovo), větší kontakt s povrchem jsem měl na Mich., kdy jsem už ze začátku smyku cítil, že je třeba ubrat, naproti tomu Kleber držel pořád stejně, ale najednou se utrhl bez varování. Jinak obecně platí to, co uvádí Přemek.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 09.11.2006 16:34, Dunlop
Doporučuji Dunlop winter sport. Sice nejsou zadarmo, ale na sněhu drží. Někdo mi říkal, že se v Německu dají pořídit o něco levněji, tak nevím.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 10.11.2006 20:02, Na piču
Na piču zimní gumy. Kdo nemá v hlavě, tomu ani zimní gumy nepomůžou. Hodně dělají média, ukážou havárku a hned natěšenej komentátor cosi pičuje, že řidič havaroval a neměl zimní gumy a za havárku vlastně můžou jen gumy a ne ten blbec co to řídil. Je to hlavně o řidičovi, jezdím odjakživa již kolik let pouze na letních a v poho. Takže doporučuji jezdit hlavou a ne šulinem nebo kozama. .
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 14.11.2006 11:09, RE: Goodyear
Tonny napísal:
Měl jsem loni v zimě Goodyeary,ale se šípovitým vzorkem(loňský model),za poslední asi 4zimy jsem neměl lepší gumy, akorát tedy jedna stála 6800bez daně,ale už nevím přesné označení.Teď mám Vámi uvedený vzorek,taky nebyly nejlevnější,no uvidím letos jak vyjedu na chalupu v krkonoších.Loni jsem ani jednou nemusel dávat řetězy a to mám jen obyčejné Mondeo combi 1,9tdci r.v.2004
TO ANI NEVÍŠ JAKÝ MÁŠ MOTOR, TO MUSÍŠ BÝT ODBORNÍK, MONDEO SE S MOTOREM 1,9 NIKDY NEVYRÁBĚLO !!!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 30.10.2007 08:38, RE: Na piču
Pilot napísal:
Na piču zimní gumy. Kdo nemá v hlavě, tomu ani zimní gumy nepomůžou. Hodně dělají média, ukážou havárku a hned natěšenej komentátor cosi pičuje, že řidič havaroval a neměl zimní gumy a za havárku vlastně můžou jen gumy a ne ten blbec co to řídil. Je to hlavně o řidičovi, jezdím odjakživa již kolik let pouze na letních a v poho. Takže doporučuji jezdit hlavou a ne šulinem nebo kozama. .
SVATÁ PRAVDA. Všichni s rozmlácenou klapačkou, co jsem viděl, měli kvalitní zimní gumy. Ale mysleli asi tou hlavičkou, co mají na končetině mezi nohama.
reagovať
1 2

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.