Abík napísal:
Koupil jsem před léty od pražáka ing. 52 let Renaulta na soukromý inzerát. Když jsem s kamarádem přijel v podvečer, tak pán prohlásil. Podívejte, jestli si myslíte, že tady s vámi budu objíždět ulice a vy nakonec odjedete s tím, že auto nechcete, tak na to jsem již starý. Takže jsme auto prohlédli, nastartovali kousek projeli, bez něho, zdálo se v pořádku, sepsali kupní smlouvu, zaplatil jsem a odjel. Po ujetí asi 30 km, se rozsvítila kontrolka motoru. Při zastavení jsem zjistil, že vypadla zátka na chladiči a vytekla voda. Naštěstí byla nedaleko pumpa, zátka zůstala na chladiči, takže jsme to vyřešili s doprovodem dolitím vody a zbytek cesty, přes 120 km dojeli domů bez potíží. Jinak stav komunikace s prodejcem tak, jak popisuje autor článku. Hajzl, ještě navíc vzdělaný. Takže jsem musel dát za pravdu kamarádovi, který prohlašoval, že od pražáka ojeté auto za žádnou cenu. O dalších postupných komplikacích škoda mluvit. Výhodou byla pouze slušná nákupní cena a servis, který jsem měl díky kamarádovi tak trochu za hubičku.
tak tenhle prodejce rozhodně hajzl nebyl. nechal vás projet samotné-kdo to dnes udělá? a to že bylo povolené víčko chladiče-pravděpodobně nějaký šťoural kupec před vámi kontroloval vodu a nezavřel ho, to se stává i v lepších rodinách. a jestli jste někdy soukromě prodával auto tak to nejspíš znáte sám-blbečci otravující desítky minut oblejzáním kolem auta hledajíce sebemenší škrábanec a následně požadovat nereálnou slevu, chroničtí projížděči, smlouvači....nedivte se mu. a ten trapnej úzus o nekupování auta od Pražáka... asi to zase tak špatná koupě nebyla, že?! to byste nás tu zahrnul informacemi o závadách, které nikde nevidím, tak na co si stěžujete? nebo jste jeden z nich? či potřebujete nóbl zacházení? tak si kupte nového Rollse, tam budete mít i to šáňo k podpisu smlouvy.