Pavel napísal:
Už dlouho jsem se tak nepobavil. I když je tu napsáno dost pravdivých informací, článek je to dost podprůměrný. Kde jsou informace o servisních nákladech? Snad mi majitel nechce tvrdit že do auta jenom lil benzín a jezdil?! A jezdit 200 s autem které "nemá" prahy. Pardon, ale to postrádá i jenom trochu rozumu. A opravdu od srdce jsem se zasmál při čtení o sprinterských shopnostech Vectry.
Jen zběžně - mám přesně takovou Vectru - rok 89. Zrovna včera jsem potřeboval rychleji předjet, a trojku jsem roztáhl naprosto bez problémů na 120... Dvěstě jsem s ní jel taky, ale jen jednou - na zkoušku. Je to přece jen stará kára a neriskuju kejhák
.. Jezdím do 150 - 160, víc fakt radši ne.. Na pětku při 120Km/h točím cca 2500 otáček. Korozi jsem odstranil, když znáte dobrého opraváře, nestojí to ani moc. Ale přesto nejezdím na hraně - má to 17 let a 250 tisíc najeto, extrémy už s tímto autem vynechávám.. Můžu ale objektivně říct, že takové svezení vám nedá většina současných aut.. Holá fakta, pánové - stavte se, svezu vás, přesvědčíte se sami ...
)