Alex napísal:
Je zvlastni, ze jste vsichnin zapomeli na to, ze clovek, ktery si kupuje tak zvane sportovni auto, je nezodpovedny jedinec, ktery resi za volantem osobni problemy a komplexy. Normalni clovek si takove auto nikdy nekoupi. Jezdim bezpecnym a krasnym Volvem, 100-110 po dalnici, 80 po okresce, 50 ve meste, i pres to, ze auto ma maximalku pres 200. Kdyby tak jezdili vsichni, nebylo by tolik mrtvych...
Aha aky hrdina, ja mam sportiak a co? na dialnici 130, mimo 100 v meste do 60 a aj tak sa najde niekto kto si mysli ze pumu za zadkom nemoze mat a neda si povedat ze jeho bezpecne volvo ma na to a najde sa vykoteny, daj si prosim ta ruku na srdce, blbec co sa vykoti sa najde aj za kamionom a ked sa niekomu paci sport tak proste sport a ten komplex, xhod si ho vyliecit niekam na okruh ako ostatny a nie volvom na dialnici
BMW neznam, no ak tigra vs puma, vo vsetkych smeroch puma je lepsie uto, radsej par korun viac do spolahlivo dovezenej, komplet fordom skontrolovanej pumy nez do hmm posrtaka ala tigra. Inak puma fakt, motor - OK, podvozok - OK, riadenie - OK, jazda - SUPER, je to krasny pocit, mal som pod zadkom dost toho, ale ak chces slusny sport za nie vela, ber to a nevahaj a mozno sa ti aj postati jak mne ked som nestihol dojst na parkovisko nez mi skoncila platnost karty nasiel osm za stieracom listok od mestskych policajtov ze moj opel tigra blabla a usetrili mi par korun a cestu na stanicu - ja tigru nemam :D