gld napísal:
ty si blázon, na závodenie si si mal kúpiť vyrachtaný ford probe bez papierov, to by holky ve vsi čumeli čo, nie starý kvalitný mercedes ktorý je považovaný za solídne a neuveriteľne výdržné auto
Blbost. To auto sice vydrží....ale je na hovno. Jízda s ním je jako jízda v člunu....všalijak se prohýbá...houpe...příď se houpe...je to velká porce železa a nic víc. Blbá sousedovic Croma z roku 1989 je stokrát lepší. Designem, výbavou, jízdou. S tím Mercedesem se stydím jezdit. Předjede mě i Avia a při náznaku akcelerace za mnou ůstává mrak dýmu. A to je auto v dobrém stavu. Lidi, vám stačí že auto jede 30 let...ale to není o radosti.....NAvíc ty ceny....však mrknětě tady....kdejaká vylítaná herka s 2.0 D z roku 1986 stojí tolik, co solidní Vectra B. Ano, Opel, Alfa, Fiat umí auta zkurvit....ale celkově byly vychytanější až na robustnost než MErcedesy z 800 .let.....a ani Masařka není o moc lepší....vůbec.....velké kulato-hranaté hovado.....to ale nic nemění na fatku, že plánuju koupi "masařky" C s nějakým compressorem....jo....ty Mercedesy dlouho vydržely...ale byly často bez výbavy a celkově nudné...nemám 85 let abych se houpal na cestě a to vše při rychlosti 70 km....to píše znalec 124...jedna mi stojí pře garáží....Omega byla lepší....hnila a semtam se rozpadla...ale její blbý dvoulitr C20NE strčil do kapsy vše kormě nějaký benzínových 8mi válců nebo šesti..válců.... dovolit si dávat do prémiového sedanu v osmdesátých letech předpotopní diesely.....trapas...stejně jako VW se svými skvosty 1.8 55kw...nechce někdo Mercedes 124 2.0D s ABS originál litými 15kami? Rád vyměním za starou Omegu.....no okey....dobře...nevyměním...ale starou zachovalou Omegou A jsem si svého času zajezdil lépe....