Štvrtok 29.05.2008 12:02,
Reakce
Díky za všechny reakce, psal jsem svoje problémy i na serveru astra-g.cz a moc mě tam lidi neporadili, tady už bylo několik zajímavých postřehů, všem za ně děkuji. Psal mi jeden pán přímo na mail (tímto mu děkuji) a jeho závada se tvářila stejně, nakonec se prý jednalo o "přiškrcenou hadici odvzdušnění nádrže" cituji: Po ujetí cca 70 km vlivem úbytku benzínu a nedostatečném vyrovnávání tlaku v nádrži z důvodu nefunkčního odvzdušnění, dochází v nádrži k podtlaku a tudíž do motoru nejde palivo nebo jde ale špatně (cuká). Po určité době, když motor nejde se tlaky vyrovnají a motor běží dál... určitě to vyzkouším, jen by mě zajímalo na kolik taková oprava přijde, doufám, že pokud se jedná jen o hadici, nemuselo by to být nic hrozného.
Ještě chci reagovat na nějaké Vaše dotazy:
Je pravda že jsem s Astrou taky neřešil závady typu ložiska, ramena či svítící nebo nefunkční kontrolky, myslím že už jsem si těch závad užil dost, to už by bylo na mě moc :) Spíš sem se snažil vypsat co se mi všechno rozbilo, než co mi všechno fungovalo.
Samozřejmě je možné že se k autu původní majitel nechoval nijak krásně, ale to bohužel není jak zjistit, ale asi něco bude na tom, že ho prodával právě v té době, riziko koupě ojetého vozu, to si ale asi člověk opravdu nevybere, ale o vytopení auta jak se tu někdo ptal bych pochyboval.
O malém vytáčení motoru jsem už taky něco slyšel, při jízdě po Praze se auto opravdu moc nevytáčí, ale na oficiálních zdrojích (pokud se nepletu) jsem nic takového nečetl, ale asi na tom něco bude.
reagovať