palbi napísal:
A Opel z popela, co ?! Měli jsme 3 opely ve firmě - ASTRY už nikdy více, teď máme Fordy a pohoda.Ty jsi asi z těch, co si jdou do Op=la i na noc lehnout, jak ho miluješ, co?
To ne, jen o něm nemůžu říct, že by byl nespolehlivý křáp. A navíc statistiky TUV ukazují, že Opely na tom nejsou tak špatně, jaké je o nich povědomí, to je jedna věc a druhá věc je, že se stačí rozhlédnout, kolik jich jezdí. Velice zajímavé je, že kupříkladu VW Passat i třeba Ford Mondeo jsou podle TUV za Opelem Vectrou u vozů se stáří 4-11 let a jako ještě zajímavější mi přijde fakt, že ta Vectra je všechny ty roky hodnocena, jako nadprůměrně spolehlivá, zatímco Mondeo i Passat se do průměru už nevešly (jen Mondeo pro stáří 4-5 let je na té pomyslné hranici). Čerpal jsem z TUV vydané pro letošní rok. Mám i loňskou a předloňskou. Ten nekvalitní šmejd Opel je hodnocen jako nadprůměrně spolehlivý. A já tomu věřím, jinak bych byl asi padlej na hlavu, kdybych si koupil druhýho takovýho šmejda
A představ si, já ho koupil a ono mu fakt nic není. Po tom, co tady věčně čtu, tomu nemůžu uvěřit, vlastně můžu, taky jsem vybíral mezi ojetinami a viděl jsem různé vraky, které určitě novému majiteli radost dělat nebudou, ale to už není o kvalitě značky, ale o starání předchozího majitele. Dalo by se polemizovat i o tom, že ten Opel je tak špatná značka, ale majitelé jej milují natolik, že před STK (německé TUV) jej prostě dají rychle do kupy a on projde se super výsledkem. Slabá teorie, že?!