Kolega zo Slovenska napísal:
Jo jo Tam su 2 "kolečka" ktorými sa točí a nastavuje výška prednej časti sedáka a sedacej časti sedáka (tam kde je presne prdel) Takže ono to výškove nastanie je len nie až v takom rozsahu....Taky malý japončík nemôže s toho auta veľa vidieť, hlavne u P11c kde je kapota fakt dosť vysoko. Ja ale problem nemám, poloha za volantom je vynikajúva, kto neskúsil nikdy nepochopí a to som už vyskúšal mnoho áut rôznych tried aj ročníkov, a fakt klobúk dole ako sa sedí za volantom v Primere. Fakt je to aut...
A skúsil som aj vami ospevované Octavie, Fabie a raz aj Superb 1.9 TDi 96 Kw, sú to iba obyčajné autá, ale Primera má v sebe niečo, čím vám "prirastie" k srdcu, ale samozrejme musite mať k autam vztah, pretoze ak je to pre vas len spotreba tak to nikdy nepochopíte...Ja vidím v aute viac...Patrím k tým ktorý sa o svoje autá starajú do každého detailu od stieračov až po motor.. ten kto by po mne kúpil moje auto, tak by bol maximalne spokojný. Ja mám ako som už spomínal a všetci tu na mňa vybehli P10 a neviem neviem či ju niekedy predám, asi si ju nechám len tak, aj tak sa neoplati predávať ju za pár drobných nejakému....a vobec to nieje v tom, že by som na novšie nemal. Však keď som ju kupoval pár stotisíc stála.