0
späť

diskuze k tématu: Motoristický rok 2006 v číslech

kategórie zaradenia témy:
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 16.03.2007 06:32, Octavia II
Od kdy patří Octavie II do střední třídy?
Dle velikosti rozvoru, karoserie a vnitřního místa je to nižší střední třída!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 16.03.2007 07:23, RE: Octavia II
zigi napísal:
Souhlasím s Vámi. Bohužel český Svaz dovozců automobilů Octavii řadí do střední třídy. A není to jediná zvláštnost. Stačí se podívat na kategorii MPV atd.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 16.03.2007 08:53, RE: Octavia II
zigi napísal:
Protože Octavia se s vozy střední třídy může směle rovnat a v mnohém je i předčí. To se o astře říct nedá, tak nezáviď!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 16.03.2007 08:53, RE: Octavia II
Petr - TipCars.com napísal:
Souhlasím s Vámi. Bohužel český Svaz dovozců automobilů Octavii řadí do střední třídy. A není to jediná zvláštnost. Stačí se podívat na kategorii MPV atd.
No zigi ona ta octavia mozna neodpovida rozmerem, ale cenou a jizdnim dojmem docela jo....znal jsem starou octavii z roku 1997 1.6 55kW a byla to pastika. Ale tahle dvojka je neco uplne jineho. Spis jsem se zasmal jak stala vedle passata a mondea(myslim v tabulce) :)
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 16.03.2007 08:57, RE: Octavia II
MB napísal:
Protože Octavia se s vozy střední třídy může směle rovnat a v mnohém je i předčí. To se o astře říct nedá, tak nezáviď!
ted nevim chlapce o jake astre mluvis, budu kupovat astru H sport tak neser:) kazdopadne jezdil jsem vsema autama nizsi stredni tridy, a musim te sklamat, v astre se me jezdilo nejlip....a to ze nema vzadu viceprvek jsem ani nepoznal. Jediny auto, ktery bylo o chloupek lepsi byl focus2, ale to sme litali mezi kuzelema 80km/h!!!! tam uz byla astra celkem vypindana. Octavia, Ceed, Folf5, Magene, 307 a mazda 6 se nechytali vubec...jenom focus,civic a kousek za nima prave astra. Jestli narazis na zigio geckovou astru treba z roku 1999 a srovnas ji s octavii z roku 1999 tak si tyhle dve auta nemaji co vycitat...astra je mozna pohodlnejsi a ma lepsi vybavu......
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 16.03.2007 08:59, RE: Octavia II
David napísal:
ted nevim chlapce o jake astre mluvis, budu kupovat astru H sport tak neser:) kazdopadne jezdil jsem vsema autama nizsi stredni tridy, a musim te sklamat, v astre se me jezdilo nejlip....a to ze nema vzadu viceprvek jsem ani nepoznal. Jediny auto, ktery bylo o chloupek lepsi byl focus2, ale to sme litali mezi kuzelema 80km/h!!!! tam uz byla astra celkem vypindana. Octavia, Ceed, Folf5, Magene, 307 a mazda 6 se nechytali vubec...jenom focus,civic a kousek za nima prave astra. Jestli narazis na zi...
opravuji hrubou chybu, mazda 3, NE 6:) a golg 5 ale na to by narazel jenom blbec, ze?
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 16.03.2007 09:26, RE: Octavia II
David napísal:
No zigi ona ta octavia mozna neodpovida rozmerem, ale cenou a jizdnim dojmem docela jo....znal jsem starou octavii z roku 1997 1.6 55kW a byla to pastika. Ale tahle dvojka je neco uplne jineho. Spis jsem se zasmal jak stala vedle passata a mondea(myslim v tabulce) :)
A co dělá SuperB ve vyšší třídě než Passat? Není to nějak ujetý? Podle mě - Passat = Super B. A jestliže podle tabulky je Oct. stejná třída jako Passat, tak mě vychází, že by k nim měl patřit i SuperB, nebo ne?. A další věc - podle rozvoru se Oct opravdu řadí dokonce nikoli mezi nižší střední, ale mezi malé vozy - stačí porovnat třeba s novou Corsou.... (to jem asi udělal Zigimu radost, co?)
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 16.03.2007 10:02, RE: Octavia II
MB napísal:
To MB: A v čem je předčí? Jo v kufru, ten je to nejdůležitejší vjec na autě! Další auto kupuji kvůli velikosti kufru!
Prosím tě, vzpamatuj se...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 16.03.2007 10:06, RE: Octavia II
David napísal:
To David: Já proti nové OCtavii nic nemám, je to jediná škodovka, co se mi líbí, ale řadit ji do střední třídy je blbost. Si porovnejte jízdu Octavií a Mondeem, zaručuji, že do Octavie nikdy nepůjdete! Jedině kvůli kufru)
Jinak jsem rád, zže půjdeš do Háčka, je to super auto, hlavně v GTC
Jinak radši bych opravdu Géčko z roku 1999 než tu též Octavii, jelikož Octávie 1 generace před faceliftem je škaredá!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 16.03.2007 10:07, RE: Octavia II
Pepe napísal:
A co dělá SuperB ve vyšší třídě než Passat? Není to nějak ujetý? Podle mě - Passat = Super B. A jestliže podle tabulky je Oct. stejná třída jako Passat, tak mě vychází, že by k nim měl patřit i SuperB, nebo ne?. A další věc - podle rozvoru se Oct opravdu řadí dokonce nikoli mezi nižší střední, ale mezi malé vozy - stačí porovnat třeba s novou Corsou.... (to jem asi udělal Zigimu radost, co?)
To Pepe: jj, udělal radost a ne jen mě, ale určitě i jiným oplákům))
Rozvory ať u O1 nebo O2 jsou dost k smíchu, hlavně 2511cm))))
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 16.03.2007 10:39, RE: Octavia II
zigi napísal:
To David: Já proti nové OCtavii nic nemám, je to jediná škodovka, co se mi líbí, ale řadit ji do střední třídy je blbost. Si porovnejte jízdu Octavií a Mondeem, zaručuji, že do Octavie nikdy nepůjdete! Jedině kvůli kufru)
Jinak jsem rád, zže půjdeš do Háčka, je to super auto, hlavně v GTC
Jinak radši bych opravdu Géčko z roku 1999 než tu též Octavii, jelikož Octávie 1 generace před faceliftem je škaredá!
Opel Astra H......jeste je ve vyberu to zminovane Mondeo 2004, ale jen v tom pripade, ze sezenu 2.0 107kW GHIA po faceliftu v jine nez bile a cervene barve. Zkusim jeste nekoho pozadat aby se juknul v Deutchlandu......ale astra je pekny auto, a dobre jede bez ohledu na zadni jednoduchou napravu, ta me opravdu potesila, zvlast kdyz se chovala lepe jak mazda3:)
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 16.03.2007 10:39, RE: Octavia II
zigi napísal:
To Pepe: jj, udělal radost a ne jen mě, ale určitě i jiným oplákům))
Rozvory ať u O1 nebo O2 jsou dost k smíchu, hlavně 2511cm))))
Je to zajimave, ze octavia s podvozkem golfa, je ve stredni tride, vzdyt je to jen golf s velkym kufrem, tak jak anjednou muze skocit do jine tridy? u superba se to da trosku pochopit, protoze ma sice podvozek passatu, ale prodlouzeny, takze ma rozmery trosku jine, jinak neivm kolik ma nova corsa rozmery, ale rekl bych, ze je mensi nez golf 5 na kterem octavia stoji, ale mozna se pletu
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 16.03.2007 12:41, Pro mufika...
mufik.martin napísal:
Je to zajimave, ze octavia s podvozkem golfa, je ve stredni tride, vzdyt je to jen golf s velkym kufrem, tak jak anjednou muze skocit do jine tridy? u superba se to da trosku pochopit, protoze ma sice podvozek passatu, ale prodlouzeny, takze ma rozmery trosku jine, jinak neivm kolik ma nova corsa rozmery, ale rekl bych, ze je mensi nez golf 5 na kterem octavia stoji, ale mozna se pletu
Musime nekde splasit ty dovozce forda, 2.0Ghia po roce 2004 proste neni....v nemecku jich je na kazdym bazaru 10:)
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 16.03.2007 17:07, RE: Pro mufika...
David napísal:
Musime nekde splasit ty dovozce forda, 2.0Ghia po roce 2004 proste neni....v nemecku jich je na kazdym bazaru 10:)
Zlaty nemci, ja si ho necham dovez z nemecka, ale asi vezmu ten pred faceliftem, preci jen stoji tka 300 tis po faceliftu s 2.0 a plnou vybavou Ghia, ted jsem nasel stejne vybaveny kousek, ale stary model za 212 tis, italie, serviska, nebourany s xenony, digi klima, tmepomat tak nejak vse co si clovek preje, vyhrovane sedacky, predni okno a tak
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 16.03.2007 17:22, RE: Pro mufika...
David napísal:
Tak jsem koukal na mobile.de a nejlevnejsi mondea po faceliftu s benzinem 2.0 jsou pres 3OO tis, to je hodne, v nafte se daji sehant bez problem do 300 a to si clovek muze vybirat, kdyz po faceliftu jsou ty benziny tak drahy, myslim pouze ty 2.O tak by se mozna vypaltilo vzit TDCI a schovat si 4O kousku na pripadnou opravu a vyjde to skoro podobne. Ja buru brat pred faceliftem 2.0 benzin, tech se da sehant i v CR dost a v Nemecku jich je hromady a vybava je fakt nadupana kdyz se vezme GHIA co ma jeste neco navic za priplatek a da se sehant bez problemu do 220 tis
reagovať

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.