anonym napísal:
SOTOWAWAY - další odborník na moji osobu - Co vás vede k tomu že máte potřebu poučovat mě o aroganci, češtině, hrdosti, pravidlech??
Jste snad učitel, politolog, psycholog?.....či snad jen máte nějakej neidentifikovatelný problém - myslím že mindrák je to správné slovo
Poučuji snad já tady někoho?? Útočím na někoho?? -
Vydáváte se tu za pozorné čitatele, oháníte se bravurní češtinou - nepsal jsem snad v recenzi že po půlhodibové hádce byli v bazaru vstřícní a zvedli mi auto na zvedák?? - Básník...
pane René, to, že si poťukáte na hlavu, když prodejce sedne automaticky na místo řidiče, to mi zrovna slušné nepřipadá. To, že na kontrolu pevnosti ramen vytáhnete železnou tyč, kterou ta ramena, čepy a to ostatní páčíte, je pro mne nepochopitelné, a jen se divím prodejci, že Vám to dovolil. Na co v autě vozíte železnou tyč, to už nechám bez komentáře, ale vzhledem k tomu, jak se chlubíte svými kilogramy, a jak jste sebevědomí, dourám, že Vás nikde nepotkám, asi by to neskončilo dobře.
Zrovna tak považuji za neslušné, strkat všechny prodejce aut do jednoho pytle, jako že jsou podvodníci atd..
Já si třeba kupoval auto v jednom bazaru v ústeckém kraji, konkrétně v okrese Děčín
a tam mi navrhli, že s vozem spolu se mnou zajedou na STK, kde se změří tlumiče, čepy, atd.... anebo že si mohu sám zajistit prohlídku v některém místním servisu dle vlastního výběru, a že tam se mnou zajedou. Žádný problém v tom nebyl, a myslím, že ani nemůže být problém se na tom domluvit. Pokud mi toto odmítnout, prostě tam nejedu, ale chodit na kontrolu auta se železnou tyčí, to je opravdu moc