anonym napísal:
Vážený pane,
veřte že mě nějaký blbosti o podmětu a přísudku opravdu nezajímají, pokud Vám vadí můj jazyk, co a nebo kdo Vám nařizuje moji recenzi číst?? - nelíbí se nečtěte to, taky nekoukám na Vyvolené když se mi to nelíbí. Za den v práci kdy vyřizuji firemní korespondenci, připravuji smlouvy mi věřte že s o to větší radostí si napíšu nějakou recenzi kde z vysoka kašlu na "jazyk" a napíšu si to podle sebe....
Do posilovny nechodím - asi měl můj otec kvalitní sperma že jsem tak dobře narostl:)...
Vážený René,
arogancí nelze zakrýt nedostatky, to může fungovat jen na jednodušší týpky...
Takže - pokud někam něco píšete,a vite, že to bude uveřejněno, tak kašlat na nějaká pravidla pravopisu nebude ta správná cesta - v souvislosti s motorismem, což je oblast,kde se vyznáte, jak hrdě prohlašujete, doufám, že nekašlete na nějaká pravidla a zákony, která vám koneckonců mohou být fuk, VY se přece potřebujete někam dostat, a zbytek vás nezajímá...
Pokud dělám cokoliv, jsem zavázán pravidly obvyklými pro tento obor činnosti, to je příliš složité ?
Jinak, pokud si pořádně a bez rudé mlhy přečtete můj původní příspěvek, v souvislosti s STK jsem vám nenavrhoval, abyste si nechal provést kompletní prohlídku, s vaším názorem na její výsledek souhlasím, ale jen požádal mechanika, aby vás tam nechal najet a spustil zařízení pro kontrolu vůlí v nápravě...nebo si vážně myslíte, že toto poměrně sofistikované lze nahradit železnou tyčí ?