borec napísal:
tak mam auto za milion bez par drobnych, protoze sem ho chtel ne proto abych najel hafo kilaku protoze se to od toho auta ocekava. je to rok 2004 po prvnim majiteli se serviskou z nemecka mam ho 2 roky najeto 30tis.km, jeste na originalnich pneu s vzorkem 4,5 mm, takze az ho budu chtit prodat jako starou sumku treba 12 - 15 lety s tema km tak 99 % z vas rekne ze je to stoceny, ale i taci sme mezi vami jezdici hafo km rocne
souhlasím, Jsem podobný případ. Velké MPV mám taky jako druhé auto do rodiny kvůli třem malým dětem. Sorry, ale do vozů typu Mondeo se mi 3 sedačky pro děti 2,4 a 6 let nevejdou
Obcházel jsem auta s metrem, zkoušel jsem tam sedačky nacpat, ... nic. Mám ještě firemní Touran, na šířku OK, ale podélná prostornost je na nic. V Alhambře je místa jako prase, je to dáno i tím, že využívám 2 integrované dětské sedačky.
Auto jsem koupil u dealera, kde bylo zakoupeno jako nové na bazaru s prokázanou servisní historií (137tis km). Roční nájezd s tímto autem je cca 10tis. km. Mám jej rok, gumy jsou původní (70%), zimní jsem koupil sadu i s disky za 3000Kč! na sbazar.cz (spíš náhoda).
Servisní náklady byly 4500Kč za prohlídku s olejem, ....
Připomínám, že za 170 tis. Kč jsem koupil velmi zachovalý vůz, o který se majitelka starala a je stále jako nový.
Jde o 2,8V6 4 motion, motor s řetězem, spotřeba v pohodě do 10 litrů.
Jestli autor dotazu má již starší dítě (myslím 8 let), tak bych zkusil jít do Zafiry 1,8 benzín. Místo tam bude, nabídka aut je dostatečná, výbava vždy dobrá.